torstaina, toukokuuta 02, 2013

Tykkäsin

Wappuiltaan oli varattu leffa, 21 tapaa pilata avioliitto. Kotimainen komedia, jossa pääosia näyttelevät tv-kansalle tutut Putous-näyttelijät, mm. naispääosaa näyttelee Armi Toivanen.

Kuva

Leffa oli suorastaan loistava. Kivan leppoisa viihdesetti wappupäivän iltaan. Sai nauraa, muttei tarvinnut tuntea myötähäpeää, sai vähän mietittävää, mutta myös "vahvistusta" omille ajatuksille parisuhteesta. Suosittelen kaikille pariskunnille ja miksei sinkuillekin. ;)

Tykkäsin leffan juonen ja näyttelijöiden lisäksi Armin eli Sannan vaatteista. Erityisesti raitahaalari oli mieleen. Kun vain olisi samanlainen timmi kroppa, niin istuisi paremmin. Kivat kesämaisemat pisti miettimään kesän ohjlemaa, ainakin Suomenlinnaan on päästävä tai sitten jonnekin Espoon ulkosaaristoon.

Viime viikolla leffatarjonnassa oli Tom Cruisen tähdittämä Oblivion. Scifi-settiä toimintasäväyksellä. Ei mikään maailmoja mullistava, vaikka käsittelikin juuri sitä aihetta.

Ps. Wappupäivä on hyvä päivä mennä leffaan suoraan kallionkolosta. Eipä erottunut pipopäinen ulkoiluvaatteissa haalareista ja muista hattupäistä. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...