maanantaina, toukokuuta 06, 2013

Kevät

On se täällä, pakko olla, kun krookuksetkin kukkivat.En edes muistanut, että meillä on takapihalla krookuksia. Kiva, että on eikä myyrät ole syöneet. :)
Mistä muusta huomaa kevään? Ainakin katupölystä, lämpenevistä ilmoista (vaikka pipo päässä ja kevyttoppiksessa yhä kuljenkin), lätkän MM-kisoista, wapusta tietenkin, likaisista ikkunoista, kesäkuntoon-mainoksista, halusta olla koko ajan ulkona ja niin monesta muusta. Onneksi taite talvesta kevääseen meni hyvin nopeasti. Rakastan talvea ja kesää, kevätkin menee ja aurinkoinen syksy, mutta sellaiset puolivälikelit on niiiiiin ärsyttäviä. Silloin ei voi tehdä juuri mitään ulkona. 

Lämmenneet kelit ja pitkät päivät (siis valoisuus) näkyy myös katukuvassa. Monet lähtevät rohkeasti matalissa kengissä ja lyhyissä lahkeissa/helmoissa ulos. Itse en vielä pysty, kuten yllä mainitsenkin. Tämän kevään ja varmasti kesänkin juttu on värit, joita näkee paljon garderoobeissa. Mitään must-hankintaa en ole vielä kohdannut, mutta ehkä jotain korallia tai keltaista saatan vielä hankkia. Miten sinä, onko värit sun juttusi? 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...