Valko-Venäjällä ruoka oli aika erilaista kuin meillä täällä. Kaikkiruokaisena sain syötyä hyvin, mutta kun tarjontakin oli melko yksipuolista, niin kotiintullessa kaipasi makuja. Olen pitkään harkinnut tekeväni suosittua avokadopastaa, joka on lisännyt Suomessa vokadon myyntiä runsaasti. Avokadot ovat yhtä suurinta herkkuani, pasta taas ei, mutta nyt ne pääsivät raaka-aineiksi.
Ihanaa, kun kaupasta sai ostaa tuoreita yrttejä ja maustekasveja. HeVi-osasto suorastaan huusi minun nimeä kun astuin kauppaan. Valkosipulia, chiliä, limeä, persiljaa, basilikaa ja avokadoa. Jälkiruuaksi mukaan tarttui myös hollantilaisia mansikoita. Pasta oli juuri niin hyvää kuin on annettu ymmärtää, lime toi ihanan raikkauden, avokado taas pehmeyden, chili ja valkosipulit antoivat potkua ja yrtit syvyyttä, juustot vahvistivat rakennetta. Pastaksi valitsin täysjyvätuorepastan ja prosciutto-täytetyt tortellinit, tuoreversiona nekin. Namnamnam!
Ihanaa, kun kaupasta sai ostaa tuoreita yrttejä ja maustekasveja. HeVi-osasto suorastaan huusi minun nimeä kun astuin kauppaan. Valkosipulia, chiliä, limeä, persiljaa, basilikaa ja avokadoa. Jälkiruuaksi mukaan tarttui myös hollantilaisia mansikoita. Pasta oli juuri niin hyvää kuin on annettu ymmärtää, lime toi ihanan raikkauden, avokado taas pehmeyden, chili ja valkosipulit antoivat potkua ja yrtit syvyyttä, juustot vahvistivat rakennetta. Pastaksi valitsin täysjyvätuorepastan ja prosciutto-täytetyt tortellinit, tuoreversiona nekin. Namnamnam!
Kommentit
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!