perjantaina, toukokuuta 18, 2012

Kevättä

Selkeä kevään ja lähestyvän kesän merkki on, että biitsiturnaukset ovat alkaneet. Vietin helatorstain kauden 2012 ensimmäisessä turnauksessa, tällä kertaa kuitenkin hallin valkoisella hiekalla (kuva), vaikka ulkonakin oli melko lämmintä. Turnauksesta ei sen enempää, kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Jalat oli hyytelöä ja kompastelivat ihan miten sattuu.


Urheilu- ja voittojuhlaa sai kokea kuitenkin Suomen lätkämaajoukkueen toimesta. Hieno voitto USA:sta ja välieräpaikka.Hyvä Suomi! Ruotsi, Kanada ja USA joutuivat näissä kisoissa laulukuoroon jo ½-välierävaiheessa. Suomi kohtaa omassa välierässään Venäjän launantaina klo 14.30 Hartwall Areenalla. Toisesta finaalipaikasta ottelevat toisilleen hyvinkin tutut Tsekki ja Slovakia. Toivottavasti Suomi pelaa sunnuntaina klo 20.30, jotta minäkin pääsen kultamitalijuhliin, kun viime vuonna olin niiden aikaan USA:ssa.

Kisoista vielä sen verran, että energinen HockeyBird on tehnyt minuun suuren vaikutuksen. Ihan kuka tahansa ei tuohon hommaan kyllä pystyisikään, mutta tällä kertaa nuo kaksi kanadalaista näyttelijää ovat kyllä olleet vertaansa vailla. Televisiossa näytetään vähän myös tuon maskotin liikkeitä, mutta oli mahtavaa päästä seuraamaan linnun toimintaa hallissa muutamassa ottelussa. Maskotin puvussa esiintyy myös suomalaisia, tässä parin jannun haastattelu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...