torstaina, toukokuuta 10, 2012

Auringossa

Töistä kotiinpäin lähtiessä sain kyydin Tapiolaan. Siinä hetken pohdittuani päätin bussin sijaan kävellä loppumatkan kotiin. Aurinko paistoi ja illalle ei ollut muuta sporttia tiedossa, joten eikun matkaan. Ballerinat eivät kuitenkaan olleet parhaat kengät neljän kilometrin taipaleelle, joten piti hankkia hieman sopivammat. Kriteereinä oli kivannäköiset, pehmeät ja suhteellisen edulliset jalkineet. Stockmannilta löytyikin Björn Borgin espadrillokset, hintaa vajaa 30 euroa ja pehmeät kuin mitkä. Värivaihtehtoina oli tämä valitsemani fuksia, sekä valkoinen ja musta. Päätin valita värikkäimmät. :)


Koko neljän kilometrin matka meni oikein mkavasti, vaikka teinkin pienen ketunlenkin, kun isoa tietä olisi ollut suorin mennä. Ensimmäisen kilometrin jälkeen tuntui hieman oikeassa pakarassa ja lonkankoukistajassa, mutta ei niin paljon, että olisi pitänyt vaihtaa etenemistapaa.

Matkalla ihastelin Pohjois-Tapiolan isoja ja kauniita taloja sekä pihoja, hämmästelin Pohjois-Tapiolan metsien juoksuhautoja, jäin jopa katselemaan metsien valkovuokkoryppäitä ja nautin auringon lämmöstä, valosta sekä piristävästä vaikutuksesta. Kävellessä oli myös aikaa muistella edellisen päivän huimaa kiipeilysaavutusta, ensimmäinen liidaus 30 metrisellä seinällä, ja pohdiskella niitä näitä. siis jotain sellaista, joka ei edes jäänyt mieleen. :)

Valkovuokkoja mustanaan.

Add caption

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...