keskiviikkona, heinäkuuta 06, 2011

Meidän piha

Tässä pieniä otoksia meidän pihalta.

Jasmiini on täydessä kukassa. Näyttää kauniilta, mutta se tarkoittaa myös sitä, että pian on tuon pihan nurkkaus valkoisenaan. Kuvassa näkyvät myös kuorikatteet ja mullat, jotka pitäisi laittaa takapihan takaosaan marjapensaiden ympärille. Mutta sitä ennen aitaa pitäisi paikata, ettei täytteet valu pois.


Aah, minun kultani, vihreä kultani! Etualalla lehtisalaattia ja jotain toista salaattia, sitten rucolaa ja itämainen salaattisekoitus, sitten basilikaa ja viimeisessä korianteria. Ainakin nämä ovat nousseet mullasta. Vielä on tulematta siemenestä istutetut basilikat ja muut yrtit, viinisuolaheinä jo näkyy, mutta on hyvin pientä.


Viime syksynä istutettu raparperi on komea. Yksi kiisseli on jo tehty, kohta uutta kokkaamaan.


Etupihalta Mummin istuttamat kuunliljat siirrettiin takapihalle. Nyt ovat täysin villiintyneet ja leviävät joka paikkaan. En tiedä pitäisikö tuhota kokonaan, siirtää johonkin harmittomampaan paikkaan vai vain karsia. Haluaisiko joku kuunliljaa?


Kuvaussession aikan pihalla temmelsi useampia orava. Tässä kuva yhdestä, joka meinasi pudota aidalta. Katsokaa, kuinka se halaa aitaa ja leuka viistää aidan pintaa. Onko oravia eri rotuja? Pihalla viilettäneet oravat olivat nimittäin todella erivärisiä harmaasta ruskeaan ja ruskeanpunaiseen ja niillä oli erivärisiä häntiä. Yhdellä oli ihan raidallinen ja toisella taas aivan yksivärinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...