lauantaina, syyskuuta 18, 2010

Avatar, Wicked ja muuta viihdettä

Ensinnäkin, pahoittelut harvoista postauksista. Elämä vie nyt mukanaan ja on hauska olla messissä. Kuka voisikaan vastustaa mielekästä puuhaa, frendejä ja hyvää oloa. Suurimman osan ajasta vie tietenkin työ ja se on suuntautunut viime viikkoina lähinnä ulkomaille. Toiseksi eniten aikaa tulee vietettyä nukkuen ja kolmanneksi sportaten. Oman osansa on ottanut ansaitusti myös viihde.

Viime viikolla tuli tsekattua Avatar 3D. Mulla ei ollut mitään käsitystä mistä tarina kertaa, mutta se taisi olla vain plussaa. Juoni oli mielenkiintoinen fantasiasta huolimatta ja toteutus todella näyttävä. Näkemäni 3D-leffat ovat olleet melko kuivia juonen suhteen, mutta tämä todellakin pesi kaikki edelliset laudalta. Upeita värejä ja näkymiä, jännitystä, romantiikkaa, huumoria ja kaikkea mitä elokuvalta voi toivoa. Ainut miinus oli yhä huonosti suunnitellut lasit.

Kulttuurin muoto vaihtui seuraavaan settiin elokuvasta teatteriin. HKT:n tämän hetken ykköspläjäys on Wicked. Aivan mieletön!! Lavasteet, tehosteet, efektit ja ennen kaikkea näyttelijät ovat uskomattomia. Tunteet on pinnassa niin tarinan kuin kaiken näkemän suhteen koko ajan saippuakuplista ja apinoista aina lentävään kuplaan ja katoamiseen asti. Maria Ylipään lauluääni on aivan käsittämättömän puhdas ja laaja hänen esittäessään Elphabaa, vihreäihoista noitaa. Huonommaksi ei kylläkään jää Anna-Maija Tuokko blondin Glindan roolissa.


Wicked
hän perustuu romaaniin Noita ja kertoo ja kertoo ajasta ennen varsinaista Ihmemaa Ozia, jossa on mukana Dorothy.

Viihdettä on tullut myös katsottua tv:stä. Stand-upia ja Duudsoneita pääasiassa. Myös pari leffaa on tullut tarkasteltua. Seuraavaksi on vuorossa Miesten Vuoro.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...