maanantaina, heinäkuuta 19, 2010

Näytä mulle missä sul on rusketusraidat

Aurinko on paistanut sen verran mukavasti, että iho on päässyt vaihtamaan väriä. Olen onneksi suojannut itseni joka päivä, vaikka en ole välttämättä ulkona käynytkään. Naamaan suojakerrointa 30 ja muualle vähintään 10.

En tiedä miksi, mutta minulle tulee paljon pisamia ja nykyään myös isompia maksaläiskiä. Tänä kesänä otsa on kaikesta suojauksesta huolimatta melko läikikäs ja suorastaan ruma. Ylähuulen päälläkin on samaa oiretta, muttei onneksi niin voimakasta. Posket ja nenä ovat normaalin pisamaiset.

Ostin jenkeistä ainetta, jolla maksaläiskät pitäisi saada pois. Mutta minusta se ei vaan ole toiminut. Arbutinta suositellaan jossain, onko kokemuksia?

Muuten aurinko saa kyllä paahtaa minun ihoni ruskeaksi. Vältän kuitenkin palamista ja tänä vuonna se on onnistunut mukavasti. Vain hieman oli aurinkoihottumaan olkapäissä ja dekolteella, mutta sekin on jo poistunut. Yritän välttää kovasti rajoja, mutta se on mahdotonta varsinkin, kun sporttaa. Tuen pitää rinnuksilla on hyvä ja usein se onnistuu vain painijan selkämyksellä. Niinpä keskiselässä on melko ikävät rajat, vaikka niitä yrittääkin tasoitella aina kuin mahdollista. Rajat löytyvät myös etupuolelta. Olkaimet ovat jättäneet hyvin selkeät vaaleat alueet ja ne on niin mahdotonta saagda tasoitettua. Olisko kellään vinkkejä?

radiossa on useamman kerran puhuttu, että milloin aurinko ruskettaa ja milloin ei. Jossain sanotaan, että klo 15 jälkeen ei enää pahemmin rusketu ja klo 17 jälkeen tuskin ollenkaan. Näin töissä ollessa auringosta nauttiminen ruskettavassa mielessä siis tapahtuu vain viikonloppuisin. Onneksi kelit ovat nyt senkin sallineet, että joka päivä on ollut hyvä päivä.

Ei muuta kuin loppukessä kohti ja rajoja vahvistamaan, sitten talven tullemn toivomaan, että päivetys säilyisi mahdollisimman pitkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...