maanantaina, heinäkuuta 26, 2010

Jatkoa menolle

Keskiviikkona P!NK, torstaina treenit, perjantaina tuparit Sahalahdella ja lauantaina biitsiturnaus ja Sunset Beach Party. Kyllä on menty, mutta kyllä on myös nautittu.

P!NK oli loistava esiintymisellään ja upeilla tempuillaan. Viimeinen lehto oli parasta antia. Tuparit olivat täynnä uusia tuttavuuksia ja lautapelejä. En voi itsekään vielä uskoa, mutta voitin Trivial Pursuitin. Aliaksessa ei ihan pärjätty ja Twisteriin olin liian kankea.

Lauantaina oli kesän kylmin päivä, mutta se ei haitannut menoa. Päivällä mustiin pukeutuneet agenttikissat veivät turnausvoiton ja illalla tuli jamitettua Happoradiota, Herra Ylppöä ja ihmisiä sekä illan kuningatarta Maija Vilkkumaata. Koko komeuden viimeisteli upea ilotulitus. Maijalla oli upea meno päällä lavalla, oli varmasti pakko siinä kelissä.

Sunnuntaina ei päästy melomaan myrskyvaroitusten takia, niinpä päivän saldoksi tulikin vain uintireissu ja lisää lautapelejä, Afrikan tähteä sekä muuttuvaa labyrinttiä Siiri-serkun kanssa (8v.), sekä kilokaupalla marjoja suoraan pensaasta napaan.

Lomaviikon ensimmäinen päivä oli täynnä tuohua: auto huoltoon, Vantaalta Helsinkiin, shoppailua, hieronta, Hietsuun, biitsiä, auto huollosta, ruokaa, vierailu uusilla naapureilla, Paf Open-järjestelyjä ja blogin päivitystä pitkän tauon jälkeen. Kuvia ei vielä tähän sessioon saatu, mutta ehkä huomenna. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...