torstaina, heinäkuuta 15, 2010

Kesäviihdettä

Ulkoaktiviteettien lisäksi on tullut ravittua mieltä myös sisätiloissa. Kesän kuuma hitti Sex and the City 2 on nähty nyt pariin kertaan ja hauska on leffa. Itse olen menossa Marokkoon jossain vaiheessa tätä vuotta, siellähän tuo leffa on kuvattu, vaikka se kertookin Abu Dhadista. Vaatteet ovat ihania ja paikat hienoja. Myös humoria on veljelty entistä enemmän. Suosittelen!

Sami sai kasan leffalippuja ja nyt niitä pitäisi käyttää. Toisena leffana tänä kesänä katsottiin StreetDance 3D. Elämäni ensimmäinen 3D-leffa. Lasit olivat vähän isot, joten ensi kerralla pitää pyytää lasten lasit. Jouduin virittelemään aurinkolasien kanssa ratkaisun, että lasit pysyy päässä. Jos nojasi päätä selkänojaan, niin lasit tippuivat välittömästi. Leffassa sinänsä ei ollut mitään juonta ja välillä tilanteetkin vähän tökki, mutta tanssikohtaukset olivat hienoja ja tanssijat upeita, suorastaan urheilijoita.

Seuraavaksi voisi mennä katsomaan Shrekin viimeisimmän 3D:nä sekä myös Avattaren 3D:nä. Kaipa siellä muitakin ihan katsottavia leffoja on...

Kesällä on tullut syötyä paljon ulkona lähinnä biitsiturnausten takia, mutta myös muuten vaan. Parasta jäätelöä olen yrittänyt metsästää myöskin. Pikkukaupungeissa on tulut käytyä lähinnä ketjuravintoloissa, kuten Amarillo, Rosso ja Memphis. Ihan kohtuullista sapuskaa noistakin saa.

Uusi tuttavuus ravintoloista on
Kaarna
Mannerheimintiellä Helsingissä. Hyvää suomalaista ruokaa, vaikka minun kalasalaatissa olikin ihan hieman liika etikkaa salaatinkastikkeena. Samin lohi oli aivan taivaallista. Fazer-kahvilan salaatti oli myöskin positiivinen yllätys, samoin lakritsijäätelö. Nam! :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...