torstaina, joulukuuta 20, 2007

Nyt asiaan

Onpa kaksi viikkoa kulunut nopeasti, ihan unessa. Mutta kyllä sinä aikana on ehtinyt myös tehdä aika paljon kaikkea. Ja myös vähän levätä.

Kun 6.12. kotiuduin sairaalasta, niin meillä oli heti juhlat. Oli tuparit #3, Samin 30v-juhlat, Itsenäisyyspäivän vastaanotto ja pikkujoulut. No, ne kaikki olivat siis yksi ja sama tapahtuma, mutta monella nimellä. :) Äiti ja Sami laittoivat kodin ja tarjoilut kuntoon ja minä vian annoin käskyjä. :) Vieraita oli mukavasti niin sukulaisia kuin kavereitakin ja lahjoja tuli kiitettävästi. Äiti toi myöskin teemaan sopivan joulutuijan.

Päivänsankari puhalsi kakkunsa, joka oli todella epäonnistunut, mutta onneksi oli tajolla myös muita herkkuja. Minäkin taiteilin vasemmalla kädellä muotilla paloja leipäjuustosta. Luumurahka oli ihan mieletöntä ja samoin rapeat piparit ja aurajuustotahna. Myös lohella ja porolla täytetyt rieskarullat maistuivat. :) Tässä kuvia päivän antimista, sankarista, lahjoista ja muista...
Itsenäisyyspäivän jälkeinen perjantai meni levätessä, kun Samilla on vatsa kipeänä Guinea-Bissaun reissun jäljiltä. Onneksi sekin osoittauui "vain" ruokamyrkytykseksi, eikä miksikään taudiksi. Lauantaikin meni suurelta osin levätessä, mutta sunnuntaina lähdin sitten jo liikkeelle. Oli nimittäin Suomen Cup-viikonloppu ja kokoustakin pukkasi. Naisten finaali oli aivan onneton ja miestenkin ihan vaan keskitasoa. Itse asiassa en miesten peliä nähnyt paikan päällä kuin ensimmäisen erän. Loput pelistä tulin kotiin katsomaan.

Naisten pelissä Euran vastaantotto ja puolustus olivat niin surkeita, että eihän siitä voinut tulla mitään. Ja kun passarin sormilyönti on ihan aina vihellettävissä pois, niin millä siinä sitten pelaa. Salo kyllä pelasi yllättävän hyvin, vaikka vastass aoli heikko jokkue. He pystyivät pitämään tasonsa läpi ottelun. Naistenkin peliä en pystynyt katsomaan paikaltani kuin ensimmäisen erän, kun jolku ystävällinen "asiantuntija" selosti koko pelin niskani takana. Meni hermot!

Miesten peliä hallitsi syöttövirheet. Tuli siellä ihan hyviäkin suorituksia, erityisen otettu olen upeista torjunnoista. Mestaruus meni molemmissa peleissä oikeaan paikkaan. Onnittelut Saloon ja Pielavedelle.

Kun sitten maanantai taas levättiin, niin tiistaina kävin parturissa, Leean kanssa lounaalla ja illalla vielä Remppa-Samin mukana laittamassa huonekaluja kasaan ja ruuveja seinään. Tuli hieno tukka ja oiekat ohjeet tukan hoitoon. Kiitos Ansku. Pitää varmaan laittaa jokin kuva jossakin vaiheessa esille. Ainut ongelma vieläkin vähän on, etten saa oikein tukkaa laitettua, kun toinen käsi ei yllä olkapäätä ylemmäs. :)

Keskiviikkona 12.12. minulla vaihtui työnantaja, kun Beneq osti Planarin ALD-tiimin. Tässä jopa uutinen asiasta. Niinpä minäkin suuntasin jo silloin palaveriin koko aamupäiväksi. Ja olihan minulla vielä iltapäivälläkin palaveri, joten koko päivä meni töissä. Kotiin palattuani olinkin niin väsynyt, että eikun nukkumaan.

Sami lähti torstaiaamuna New Yorkiin vähän neuvottelemaan. Minä jäin yksin kotiin ja suunnitelmissa oli mennä ulos ja tehdä kaikkea, mutta nukuin lähes koko päivän ja lisäksi katsoin leffoja ja tv:tä. Katsoin myös lentopalloa ja paljon parempaa peliä kuin Suomen Cupissa. Kyllä Anzela vaan on hyvä. :) Ja terkut Sassille! :)

Perjantaina oli shoppauspäivä. Rakas siskoni, Riina, tuli Espooseen ja käytiin tuhlaamassa kaikki rahat pois kuleksimasta. :) Ostettiin ihan loistavia lahjoja tai siis Riina osti, kun minä olin tehnyt kaikki jouluvalmistelut jo ennen leikkausta. Illalla oli ylläribileet. Oli hienoa olla mukana sellaisessa produktiossa. 30-vuotias is mies sai upeat kekkerit ja tarjoilu ol ilositavaa, nimittäin wingsejä! Nam! :) Minäkin viihdyin paikalla yllättävän pitkään, nimittäin jopa puoli kahteentoista asti. :)

Launtaina päivällä oli taas shoppausta tiedossa. Pico haki minut mukaansa ja kierrettin useampi kauppa ja kruunattiin kierros kahveilla, tai siis minä chai-latella. Kiitos Picolle fonduesta, se tulee hyvään käyttöön! :) Illalla olisi ollut tiedossa toiset 30-vuotisbileet, mutta tämä tyttö makasi sängyssä heti kauppareissun jälkeen koko illan. Olo oli todella heikko. Pärskin, oli kylmä ja räkää valui. Niinpä jäin kotiin nukkumaan ja jätin biletyksen vahvemmille! :)

Sunnuntaiaamuna Iskä tuli hakemaan minut Karkkilan kierrokselle. Kävimme kummieni luona, kotikotona sekä olin katsomassa joukkueeni pelin. Hieno 3-0-voitto 45 minuutissa. Eihän siellä edes minua enää tarvita, tytöt pelaavat niin upeasti! :) Samikin palasi NY:n reissulta iltapäivällä. Sopimusta ei ollkut syntynyt, joten emme ainakaan vielä lähde ison meren toiselle puolelle. :)

Maanantaina oli jälleen työpäivä. Tutustumista uuden työnantajan tiloihin Vantaalle. Päivän päätteeksi oli myös joululounas. Ja kun taas sitten pääsin kotiin, niin väsymys painoi sänkyyn. Ilta menikin nukkuessa. Tiistaina pääsin taas Keskustaan lounallee Leean kanssa. Kun edellisellä viikolla söimme sushia, niin nyt oli tarjolla intialaista. Taivaallista! Nam! Lounaan jälkeen suuntasin lääkärille, jossa kädestäni otettiin tikit pois ja sanottiin, että hyivn on parantunut. Ei muuta kuin kuntoutusta ja malttia, niin hyvä tulee. Hyvä kuulla! Kaupunkireissun päätteeksi kävin vielä ostamassa yhdet kengät! :)

Keskiviikko oli taas pitkien unien päivä. 14 tunnin nukkumisen jälkeen kesti hetken ennen kuin pääsin tajuihini. Sitten lähdinkin jo parin kassin kanssa Pohjois-Tapiolaan glögille. Kun oikealla kädellä ei saa kantaa, niin matka tuntuikin yllättävän pitkältä ja raskaalta. Perille kuitenkin pääsin ja sain luovuttaa yhden kassin pienille serkuille jouluiloksi. :) Glögi oli hyvää ja aika vahvaa! :) Mutta lähdinpä siitä sitten pieneessä kiireessä vielä lauantaina väliin jääneiden synttäreiden sankaria onnittelemaan. Juostessani bussiin tuntui kuin olisin juonut enemmänkin ja hiki virtasi. Ehdin kuitenkin hyvin bussiin ja perille pääsin taas kahta kassia raahaten, kun olin saanut P-T:stä lisää matskua. Loppuilta menikin mukavasti jutustellessa ja kotiin pääsin taasen bussilla puoli yhdentoista maissa. Sami oli siivonut koko kämpän ja täällä tuoksui niin puhtaalta. Kiitos Sami! Onneksi olet olemassa, niin meilläkin on joskus puhdasta! :*

Tässä vielä kuvia joulukuun valoilmiöstä. Kaikki näyttää niin punaiselta juuri oikeaan aikaan auringon laskiessa:
Huomenna, perjantaina, lähdetään kohti Kuopiota ja ollaan siellä vielä tällä hetkellä määrittelemätön aika. :) Sielläkään ei valitettavasti ole lunta, mutta toivottavasti edes Tahkolla olisi saatu tykitettyä. Minä nyt en vielä hirveästi pysty mitään talviurheiluja tekemään, mutta edes näkisi sitä valkoista ihmettä. Päiväkin alkaa taas pian pidentyä ja pakkasta on ollout mukavasti vain yksi puuttuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...