perjantaina, joulukuuta 28, 2007

Joulu meni

Joulu meni ja lahjoja tuli. Tuli myös tehtyä hieman muutakin kuin syötyä. :) Joulusta enemmän, sillä on pakko avautua aiheesta Harry Potter -kirjojen lukeminen.

Olen nyt lukenut kaikki Harry Potterit. Viimeisen englanniksi, koska suomalainen versio "Deathly Hallows" -kirjasta tulee vasta maaliskuussa. Luin kirjat syksyn aikana. Välillä meni kyllä muitakin kirjoja, joten on suuri suoritus tällaiselle hitaalle amatöörilukijalle kahlata läpi setisemän paksua kirjaa. Nopeimmillaan sain kirjan viikossa luettua, kun taas viimeiseen, englannin kieliseen meni kolme viikkoa. Elokuvatkin olen kaikki katsonut tässä sairasloman aikana. Seuraavaksi on kai sitten vuorossa pelit! :)

Olen täysin koukussa Harry Potteriin. J.K. Rowing on kirjoittanut ihan uskomattoman kirjasarjan, enkä halua, että se on nyt ohi minun osaltani. Uppouduin jokaiseen kirjaan niin täysillä. Tunsin kirjojen henkilöt omiksi kavereikseni ja haluaisin kovasti maistaa kermakaljaa (butter bear). Olen myös nähnyt unia kuinka minulla on taikasauva ja kuinka helppoa elämä on, kun voi vain taikoa juttuja. :)

Onneksi Annika Bengtzon paikkaa ainakin osittain Harryn ja kavereiden jättämän aukon. Niitä on vielä 2,5 kirjaa lukematta. Aion kyllä lukea "Kuoleman varjelukset", kun se 7.3.2008 tulee kauppoihin ja kohta pitäisi tulla myös uusi Rei Shimura, niin suomeksi kuin englanniksi. Uusimman englannin kielisen Rein olen jo lukenut, mutta pitää se lukea vielä myös suomeksi. Löytyyhän kaapista vielä usemapi opus, jotka ovat Minkki P:ltä lainassa sairasloma ja vähän muuksikin lukemiseksi. Silti tuntuu, että mikään ei pysty voittamaan Harrya...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...