maanantaina, joulukuuta 10, 2007

Kaikki hyvin

Leikkaus meni hienosti. Kaikki vammat tuli korjattua ja kipuja on ollut todella vähän. Kuntoutus on jo aloitettu ja sekin sujuu ongelmitta. Kaikki on siis todella hyvin.

Kun keskiviikkoaamuna menin Töölön Mehilöiseen, niin kutsussa oli mainittu vain klo11 päiväkirurgiaan. Minut passitettiinkin suoraan vuodeosastolle ja olin ihan kummissani, että mitä miksi... Mutta eipä ollut valittamista. Oma huone, jossa televisio ja jouluvalot. :)

Huoneessa odottelun aikana minua kävi moikkaamassa fysioterapeutti ja moni sairaanhoitaja. Klo13 sitten minut siirrettiin leikkausosastolle, jossa samantien tippa kiinni käteen ja unta palloon. Klo15 heräsin heräämössä janoon ja silmäkipuun. Ilmeisesti silmä oli ollut koko leikkauksen ajan vähän auki ja kuivunut. Kurkku oli karhea sinne työnnetystä putkesta. Sitten vaan tippoja silmään ja vettä kurkkua silottamaan. Sain vähän myös särkylääkettä suoraan suoneen, vaikka ei kipuja ollutkaan. :)

Klo16 minut siirrettiin takaisin huoneeseen. Olemattomia kipuja haluttiin taas lievittää ja tällä kertaa tabletilla, joka sai minut oksentamaan kaikki juomani nesteet pois. Onneksi Sami oli auttamassa.lääkärikin kävi kertomassa hyvät uutiset onnistuneesta operaatiosta, jossa kuvista hieman enemmän vie pudonnut ankkuri/kierukka kiinnitettiin ruuvilla luuhun. Ja vähän oletettua vähemmän revennyt kiertäjäkalvosin oli siistitty.

Ilta meni televisiota katsellessa. Tulipa aimo annos suomlaista tv-viihdettä. Eipä tarvitse vähään aikaan taas tuijotella. :) Kotiin pääsin heti itsenäisyyspäivän aamuna aamiaisen jälkeen ilman särkylääkkeitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...