Siirry pääsisältöön

On se vaan niin vaikeaa...

Nimittäin jonottaminen. Perjantaina pelien päätytyyä jäimme Keskustaan syömään. Ensin ruokapaikan saaminen ja sitten syöminen vvenyivät siten, että emme saaneet autoa enää ulos Forumin parkista. Klo oli nimittäin n.24.00, oli perjantai ja oli Taiteiden yö. Kaikki ovet ja hissit olivat siis kiinni, koska piti päästä yökerhoon ja en tiedä miksi. :)

No, oli siis pakko mennä kotiin bussilla, vaikka muitakin vaihtoehtoja pohdittiin. Oli nimittäin sellainen tilanne, että Samin piti vielä tehdä töitä yöllä ja tietokone oli autossa. Kotona oli kyllä toinen kone, mutta auton koneessa oli hommat valmiina. Odotettaisiinko aamuun, että saataisiin kone sieltä vai uhraisiko Sami unia työn uudelleen tekemiseen. Niinpä vaihtoehtoina tilanteessa olivat se bussi, johon jonoa oli ainakin 50m ja seuraava lähtisi puolen tunnin päästä, taksi - ei sitä kuitenkaan saisi, sillä porukkaa oli niin paljon liikkeellä, hotelli - tulisi aika kalliiksi yhden yön takia, vaikka kyllähän auto yön yli parkkihallissakin maksaa.

No, päädyimme siis bussijonoon ja toivoimme parasta. Parasta toivoimme myös siinä vaiheessa, kun ihmiset (eriyisesti se yksi nainen minihameessa) etuilivat tylysti jonon kärkeen. Miten ei tajuta jonottaa, miten ollaan niin törkeitä. No, mepä onneksi mahduimme viimeisinä bussiin ja pääsimme kotiin. Voinen vielä lisäksi todeta, että tämä minihameinen meni jopa Lauttasaaren itäpäähän, joten olisi ehkä voinut valita toisenkin bussin. Rannalle nimittäin jäi aika paljon porukkaa.

Onneksi bussikuski oli loistava. Noora ja minä viihdytettiin kuskia, joka oli ihan mukana. Laittoi jopa valoa päälle, kun kenkä tippui kassista, että se löydettäisiin. Kuski myöskin otti bussin ihan täyteen ja kehotti asiakkaita menemään matkan varrella takaovesta, sillä edessä oli tiukkaa. :)

Silti vieläkin ottaa päähän tuo etuilu. Jäi harmittamaan, että miksi kukaan ei kommentoinut mitenkään. Itse ei oikein kehdannut, kun oli 10 metrin päässä tapahtuma paikasta.

kun tilanne li päällä Nooran kanssa pohdimme myös, että miksi kaikki ihmiset ovat niin tylyjä toisilleen. Miksi ei auteta kaveria vaan sorretaan! Ei kuulu kiitoksia, ei anteeksipyytöjä, ei mitään! Ja miksi on käveltävä päin, ei väistetä. Alkoi nimittäin sekin hieman ottamaan päähän, kun käveli kolmen kassin kanssa, jotka yhteensä painoivat noin 40 kg ja koko ajan ihmiset kävelevät kasseja päin.

Mutta tämä tästä avautumisesta! Minä ainakin kiitän, pyydän anteeksi, otan toiset parhaani mukaan huomioon ja autan toisia, kun tulee mahdollisuus. :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Le Creuset

Olen haaveillut jo pitkään kunnon padasta. Minulla on ollut pitkään valurautainen pata, joka sinänsä ajaa tehtävänsä, mutta on erittäin hankala puhdistaa. Le Creuset in padat ovat olleet jo pitkään toivelistalla, mutta ne ovat ainakin Suomessa olleet liian kalliita alennuksessakin. Le Creusetin padat ovat induktio-sopivia, ne voi pestä astianpesukoneessa ja niissä on keraaminen pinta, ettei ruoka pala kiinni. Kuten On the Way -postauksessa kerroin, kävimme Åren matkalla Stockholm Quality Outletissä. Ja siellähän oli Le Creusetin liike. Jeejee! :) Kaikki tuotteet olivat 2-laatua, eli hinnat olivat kerrankin kohdillaan, mutta silti tuotteille tuli elinikäinen takuu. Viat, joita padoissa oli, oli lähinnä värivirheitä, mikä ei ainakaan minun ruuanlaittoani haittaa. Meille päätyi soikea, punainen, 3,3l pata, joka on toiminut kuin unelma. Astianpesukoneessa pata tulee puhtaaksi, lämpenee induktiolla ja ruokaan ei tule metallin makua, kun sisäpinnalla on keraaminen pinnoite. Mitä pat

Pantteri

Tykkään ihan hulluna panttereista , siis salmiakkipanttereista, myös lumipantterit ovat todella hyviä. Ruotsissahan nämä karkit ovat nimellä Salta Katten. Ennen oli myös Pantteri-jäätelöä, joka oli aivan mielettömän hyvää. Enää tuotaherkkua ei löydy valitettavasti valikoimista. Eilen tuli puhetta, että mikäs eläin se pantteri oikein on. Ja wikipedia sen kertoo: Leopardi eli pantteri (Panthera pardus), englanniksi leopard. Tuo nimi tulee leijonan (leo) ja pantterin (panther) risteytyksestä . En tiedä onko se vain uskomus, mutta nimen perustana on, että leopardi on leijonan ja mustan pantterin risteytys. Joka tapauksessa kyseessä on pilkullinen kissaeläin, joka näyttää näin söpöltä pentuna. Voisin ottaa lemmikiksi. Pantteri viittää myös Pohjois-Amerikassa usein puumaan , englanniksi cougar. Puuma on vaaleaturkkinen kissaeläin, jolla ei ole täpliä. Etelä-Amerikassa pantterilla taas tarkoitetaan jaguaaria , englanniksi jaguar. Jaguaari on myös pilkullinen ja hyvin yhdennäköinen leopardin

Nora ja Sade - mikä pari

Kuusi vuotta ja paljon vettä on virrannut Karjaanjoessa. Niin minä, maailma kuin moni muu on muuttunut siinä samalla. Tällä hetkellä meidän kotia asustaa minun lisäksi Sade, tanskalais-ruotsalainen pihakoira, joka muutti mun luokse lokakuussa 2020, kun olin ollut yksin 1,5kk Samin yllättävän poismenon jälkeen.   Meillä menee Saden kanssa mukavasti. Välillä haastetaan toisiamme, mutta pääasiassa ollaan onnellisia ja iloisia itsejämme. Kerron Sadesta ja meidän yhteisistä jutuista lisää toisessa postauksessa, koska ajattelin herätellä tämän blogin uudelleen henkiin. Kirjoittelen tätä ihan itseäni varten, mutta kaikki lukijat ovat myös erittäin tervetulleita. 😙   Toivotan sinulle ihanaa kesää ja ollaan kuulolla!  Sade chillaa