Halusin tehdä Jennille ja Jarnolle jotain hyvää ruokaa. Meillä on todella samanlainen ruokamaku, joten tiesin, että jos minä pidän, niin hekin pitää. Niinpä päätin tehdä tikka masalaa pääruuaksi.
Etsin reseptin netistä ja sieltä löytyikin aivan loistava Pikku Nepalin sivuilta. Laitoin kanat marinadiin torstai-iltana, jotta maustuisivat kunnolla. Alkupalaksi halusin jonkun melko kevyen salaatin ja löysinkin mielenkiintoisen avokadosalaatin, johon tuli mukaan myös päärynää ja kastikkeeksi sinihomejuusto-kermaviilikastike. Jälkiruuaksi oli luvassa turkkilasita hedelmäsalaattia.
Koska emme olleet luoneet mitään aikataulua päivälle, niin pääruuan valmistaminen ja aloittaminen venyi iltayhdeksään. ;) Siinä sitten ensin kanat uuniin grillin alle ja alkupaloja ja jälkkäriä valmistamaan. Lopulta kastikkeen tekoon ja sitten jo syötiinkin. Ja oli ihan mieletöntä! Siis niin pehmeän, mutta tulisen makuista. Kanat olivat pinnalta mukavan rapeita ja sisältä niin pehmeitä. Santa marian Raita pehmensi mukavasti ja saman puljun korianteri-valkosipuli Naan-leipä täydensi. Mangolassia ei voinut valmistaa, kun Minttu oli jo nukkumassa, mutta viini upposi hyvin.
Kaikki eivät kyenneet enää jälkiruualle ja myöhäisiltaan takoitettu juustotarjotin jäi avaamatta. :) Kaikki olivat kylläsiä ja tyytyväisiä! :)
Sunnuntaina juustot löysivät aamiaispöytään croisanttien seuraksi. Samoin myös jäljelle jäänyt jälkiruoka päätyi pöytään. Lounaaksi oli tarjolla poro-juusto-keittoa rieskan kera ja jälkiruuaksi kahvipirtelöä tai tarkemmin jääkahvia.
Kyllä ruuanlaitto on vaan niin kivaa ja erityisesti hyvän ruuan laitto. Ja seuraavaksi sitten kokeillaan niitä susheja... :)
Etsin reseptin netistä ja sieltä löytyikin aivan loistava Pikku Nepalin sivuilta. Laitoin kanat marinadiin torstai-iltana, jotta maustuisivat kunnolla. Alkupalaksi halusin jonkun melko kevyen salaatin ja löysinkin mielenkiintoisen avokadosalaatin, johon tuli mukaan myös päärynää ja kastikkeeksi sinihomejuusto-kermaviilikastike. Jälkiruuaksi oli luvassa turkkilasita hedelmäsalaattia.
Koska emme olleet luoneet mitään aikataulua päivälle, niin pääruuan valmistaminen ja aloittaminen venyi iltayhdeksään. ;) Siinä sitten ensin kanat uuniin grillin alle ja alkupaloja ja jälkkäriä valmistamaan. Lopulta kastikkeen tekoon ja sitten jo syötiinkin. Ja oli ihan mieletöntä! Siis niin pehmeän, mutta tulisen makuista. Kanat olivat pinnalta mukavan rapeita ja sisältä niin pehmeitä. Santa marian Raita pehmensi mukavasti ja saman puljun korianteri-valkosipuli Naan-leipä täydensi. Mangolassia ei voinut valmistaa, kun Minttu oli jo nukkumassa, mutta viini upposi hyvin.
Kaikki eivät kyenneet enää jälkiruualle ja myöhäisiltaan takoitettu juustotarjotin jäi avaamatta. :) Kaikki olivat kylläsiä ja tyytyväisiä! :)
Sunnuntaina juustot löysivät aamiaispöytään croisanttien seuraksi. Samoin myös jäljelle jäänyt jälkiruoka päätyi pöytään. Lounaaksi oli tarjolla poro-juusto-keittoa rieskan kera ja jälkiruuaksi kahvipirtelöä tai tarkemmin jääkahvia.
Kyllä ruuanlaitto on vaan niin kivaa ja erityisesti hyvän ruuan laitto. Ja seuraavaksi sitten kokeillaan niitä susheja... :)
Oot niin Guru-kokki ettei pysty tajuun, oli aivan taivaalliset ruoat ja tosi ihana v-loppu. useemmin selkeesti.pitää tehdä.
VastaaPoistaJenni