Siirry pääsisältöön

Kivoja asioita

Mietin, että kirjoittaisinko jokaisesta viikonloppuna tapahtuneesta mukavasta erikseen vai laittaisinko kaiken yhteen... ;) No, päätin kerätä kaikki yhteen. :)

Perjantaina olin todella väsynyt, kun seiskan maissa lähdin töistä kotiin. Kotona minut otti vastaan remontti ja tuska, joten päätin lähteä Karkkilaan yöksi. Miten mukavaa onkin vain tuijotella tv:tä ja syödä hyvää itsevalmistettua ruokaa. Lisäksi luksusta oli pestä pyykkiä ja käydä rauhassa suihkussa ja saunassa. Ainut miinus oli, että naapuri oli ottanut Äitin ja Iskän 7päivää -lehden postilaatikosta talteen. ;) Tv:stä ei kyllä tullut oikein mitään, joten istuskelin karkkipussin kanssa nojatuolissa ja vaan olin. Lisäksi päivittelin hieman blogia ja luin BigBrother -uutisia... =)

Aamulla hyvin nukutun yön jälkeen lähden Helsinkiä kohti. Päämääränä oli aamiainen/brunssi Cafe Ekbergissä. Ennen sitä päädyin kuitenkin Stockmannille. Stockalta tarttui matkaan yhdet korkokengät ja farkut. =) Stockalta kävelin Bulevardille ja odottelin hetken enoani, Jaria, ja hänen tuttaviaan, Lauria, Lottaa ja Leoa, ennen kuin menimme sisään ihanan idylliseen ja viihtyisään vanhaan kahvilaan. Brunssi Ekbergillä oli loistava! Nam! :P Pitää mennä uusiksi, kun taas ehtii... :)

Brunssilta suuntasin Biitsihallille. Siellä minua odottivat BVT:n iloiset ihmiset täynnä biitsi-intoa! :) Pelasimme 4,5 tuntia väsymättä ja täydellä teholla kuin pikkulapset ikään! :) Biitsi on ihan mielettömän kivaa. sitä voisi pelata vaikka vuorokauden ympäri. Siitä ei voi ikinä saada tarpeekseen! Hallilta menimme joukolla syömään. Red Onionissa Myyrmäessä, oli aikas väsynyttä porukkaa. Juttu ei oikein luistanut ja ruuan odottamiseen kulunut aika tuntui tuskallisen pitkältä. Täytyy myöntää, että ravintolavalinta ei ehkä ollut paras mahdollinen, mutta selvisimme kuitenkin! ;)

Viikonloppu jatkui rentouttavissa merkeissä, kun suuntasin taas Karkkilaan. Siellä sai taas nukkua oikein levollisesti ja tehokkaasti ja antaumuksella. Äiti ja Iskäkin olivat yöllä tulleet Madeiralta ja aamulla ihastelimme heidän kuviaan vihreältä ja vuoristoiselta saarelta. Karkkilasta menimme kotiin ja meidän suuren odotuksen ja arvoituksen täyttymykseksi saimme vihdoin keittiötä eteenpäin. Nyt on asennettuna ovet, laatikot ja osa koneista. Kivitaso tulee tiistaina ja altaan ja tiskikoneen tulee keskiviikkona asentamaan serkkuni Harri. =)

Minä lähdin yksinäni leffaan sunnuntai-illan aluksi. Oli pakko päästä katsomaan Casi Royale, kun teemme siihen liittyen ohjelmaa työpaikan pikkujouluihin. Leffa oli minusta aivan loistava. Piti ostaa ihan pelikortitkin! ;) Daniel Graig on niin hyväkroppainen ja loistava näyttelijä. Ihanat siniset silmät ja se veikeä hymy. Kyllä leffa muutenkin oli hyvä. erilainen, niinkuin kaikki sanovat, mutta kuitenkin niin Bond-mainen!

Eihän tältäkään Keskusta-reissulta selvitty ihan ilman ostoksia. ;) Olen jo pidempään haaveillut Haltin valkoisista talvikengistä! Ja nyt minä ne sain! Jesss! :O Olen nyt onnellinen Sharon Lady -mallisten kenkien omistaja! See the picture! :)


Kivojen asioiden viikonlopun päätti erittäin maukas ateria intialaisessa. Hyvin maustettu ja ihanan kevyt ruoka on niin hyvää! Jos pitää laittaa parhaat ruuat järjestykseen, Top10, niin lista olisi ehkä seuraava: 1. Nepalilainen, 2. Japanilainen, 3. Intialainen, 4. Indonesialainen, 5. Brasilialainen, 6. Thai-ruoka, 7. Meksikolainen 8. Kiinalainen, 9. Italialainen, 10. Kreikkalainen/Kreetalainen... Jos taas ruuat pitää laittaa järjestykseen ihan tiettyjen ruokien mukaan, niin sitten lista on ihan erilainen. Kiinalainen korienterikana on nimittäin sitten ihan ykkönen! =) Kiitos Jari reseptistä!

Kuva 1 Kuva 2 Kuva 3 Kuva 4
ps. tänään ei jaksa tarkistaa oikeinkirjoitusta! ;)

Kommentit

  1. Miten saatoinkaan unohtaa kivojen asioiden viikonlopusta oman Kullan kainalossa nukkumisen! Soo, soo Nora! ;)

    VastaaPoista
  2. Tuo kiinalainen merkki muuten tarkoittaa "double happiness"!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Le Creuset

Olen haaveillut jo pitkään kunnon padasta. Minulla on ollut pitkään valurautainen pata, joka sinänsä ajaa tehtävänsä, mutta on erittäin hankala puhdistaa. Le Creuset in padat ovat olleet jo pitkään toivelistalla, mutta ne ovat ainakin Suomessa olleet liian kalliita alennuksessakin. Le Creusetin padat ovat induktio-sopivia, ne voi pestä astianpesukoneessa ja niissä on keraaminen pinta, ettei ruoka pala kiinni. Kuten On the Way -postauksessa kerroin, kävimme Åren matkalla Stockholm Quality Outletissä. Ja siellähän oli Le Creusetin liike. Jeejee! :) Kaikki tuotteet olivat 2-laatua, eli hinnat olivat kerrankin kohdillaan, mutta silti tuotteille tuli elinikäinen takuu. Viat, joita padoissa oli, oli lähinnä värivirheitä, mikä ei ainakaan minun ruuanlaittoani haittaa. Meille päätyi soikea, punainen, 3,3l pata, joka on toiminut kuin unelma. Astianpesukoneessa pata tulee puhtaaksi, lämpenee induktiolla ja ruokaan ei tule metallin makua, kun sisäpinnalla on keraaminen pinnoite. Mitä pat

Pantteri

Tykkään ihan hulluna panttereista , siis salmiakkipanttereista, myös lumipantterit ovat todella hyviä. Ruotsissahan nämä karkit ovat nimellä Salta Katten. Ennen oli myös Pantteri-jäätelöä, joka oli aivan mielettömän hyvää. Enää tuotaherkkua ei löydy valitettavasti valikoimista. Eilen tuli puhetta, että mikäs eläin se pantteri oikein on. Ja wikipedia sen kertoo: Leopardi eli pantteri (Panthera pardus), englanniksi leopard. Tuo nimi tulee leijonan (leo) ja pantterin (panther) risteytyksestä . En tiedä onko se vain uskomus, mutta nimen perustana on, että leopardi on leijonan ja mustan pantterin risteytys. Joka tapauksessa kyseessä on pilkullinen kissaeläin, joka näyttää näin söpöltä pentuna. Voisin ottaa lemmikiksi. Pantteri viittää myös Pohjois-Amerikassa usein puumaan , englanniksi cougar. Puuma on vaaleaturkkinen kissaeläin, jolla ei ole täpliä. Etelä-Amerikassa pantterilla taas tarkoitetaan jaguaaria , englanniksi jaguar. Jaguaari on myös pilkullinen ja hyvin yhdennäköinen leopardin

Nora ja Sade - mikä pari

Kuusi vuotta ja paljon vettä on virrannut Karjaanjoessa. Niin minä, maailma kuin moni muu on muuttunut siinä samalla. Tällä hetkellä meidän kotia asustaa minun lisäksi Sade, tanskalais-ruotsalainen pihakoira, joka muutti mun luokse lokakuussa 2020, kun olin ollut yksin 1,5kk Samin yllättävän poismenon jälkeen.   Meillä menee Saden kanssa mukavasti. Välillä haastetaan toisiamme, mutta pääasiassa ollaan onnellisia ja iloisia itsejämme. Kerron Sadesta ja meidän yhteisistä jutuista lisää toisessa postauksessa, koska ajattelin herätellä tämän blogin uudelleen henkiin. Kirjoittelen tätä ihan itseäni varten, mutta kaikki lukijat ovat myös erittäin tervetulleita. 😙   Toivotan sinulle ihanaa kesää ja ollaan kuulolla!  Sade chillaa