sunnuntaina, huhtikuuta 13, 2014

Älä syö roskaa

BC:n jälkeinen elämä on ollut aika tuskaista. Olen nimittäin syönyt kaikkea mahdollista mitä eteen on tuotu, tullut ja jonka ääreen olen itse hakeutunut. Onneksi huomenna alkaa Endurance, niin pääsen taas terveellisen, säännöllisen ja suunnitellun ruokailun pariin.

Rasvainen, sokerinen ja muutenkin hiilaririkas ruoka on saanut minut uupuneeksi ja voimattomaksi, haluttomaksi ja raskaaksi. Kun kroppa ja suoli voi huonosti, voi myös pää ja mieli huonosti. En suosittele, vaan suosittelen seuraamaan terveellistä ruokavaliota. Minulta voi kysyä vinkkiä, jos haluaa, mutta ilmaisia ohjeita on nyt tarjolla vaikka missä:
Ja maksullisiakin esim. nämä:
Minä tosiaan jatkan seuraavaksi kestävyyspainotteista treeniä ja siihen sopivaa ruokavaliota. Ikuisuuksiin ei voi laihduttaa, mutta terveellisen ruokavalion (dietin) voi omaksua silti. Välillä voi sitten myös herkutella, kun arjen pitää hyvällä mallilla. Minulla siis herkuttelu lähti täysin lapasesta ja minun pitää vielä harjoitella ns. ohjatussa ympäristössä. Eihän se vaadi kuin valmistautumista, eli on aina tarvittavat eväät mukana, joilla saa hillittyä mielihalut ja pidettyä vireystilan korkealla. Siten jaksaa sitten tehdä sekä töitä että treenata ja ollana mukana kuka missäkin. :)

Oikein hyvinvoivaa kevättä kaikille jäniskevennyksen myötä.

Tämmöinen on viihtynyt meidän pihassa tänä keväänä. Syönyt pirulainen mun krookukset. :(
 Ja sitten se varsinainen jäniskevennys, joka ei välttämätä ihan nuorimmille lukijoille edes tuttu. :)

 

Tämä siis näytettiin ohjelmassa nimeltään "Se on siinä", jossa minuakin on esitetty vuoden valmentajaksi. Kiitos Heidin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...