maanantaina, heinäkuuta 29, 2013

Kesä

Oi ihana kesä! Minäkin pääsin vihdoin nauttimaan kotimaan kesästä sen kauneimmassa muodossa, eli aurinkoisena ja lämpimänä. :)

Viikonloppu meni pääasiassa Tampereen seudulla, jossa oli kelit todellakin kohdillaan. Grilliruokaa ei voita kauniina kesäiltana mikään, eikä hyvää seuraa sen paremmin. Mutta vielä paremmaksi pistää kesämökki pienen järven rannalla. Ah ihanuutta, minäkin kävin uimassa useamman kerran.

http://samilaakkonen.kuvat.fi/kuvat/Tre/IMAG0024.jpg/_full.jpg
Uimassa auringonsillassa kauniina kesäiltana, voiko parempaa olla!!
Kesäretki Teiskon suuntaan tarjosi uusien kiipeilykallioiden lisäksi myös hauskoja nähtävyyksiä. Viitapohjassa olisi ollut oikein iltamatkin, mutta nyt ei kerennyt.

http://samilaakkonen.kuvat.fi/kuvat/Tre/IMAG0004.jpg/_full.jpg
Sisällä lukee "Saapuva liikenne", niin helmi!! :)

 Koska keli oli lämmin, oli energiat enemmän ja vähemmän hukassa. Autossa on onneksi ilmastointi, joten kotimatka oli paras vaihtoehto 30-asteen helteessä. ;) Illalla jaksoi paremmin ja tulikin taas tutustuttua kodin lähimaastoihin, nimittäin Villa Elfivikin lähiseutuihin, kuten Laajalahden luontopolkuun, Tapiolan golf-kentän ympäristöön ja Turun motarin kupeessa oleviin juoksuhautoihin. On muuten sitten vattua tarjolla, jos vaan pistää nokkaansa hieman ulos ja metsäänpäin. Suosittelen käymään hakemassa pois ennen kuin menevät vanhoiksi.

Teinmyös kesäruokaa parhaimmillaan, eli kesäkeittoa. Minä kun en osaa oikein tehdä tavallista, niin tällä kertaa tuli tuunattua kesälohikeitto. Täältä hain vähän ideaa ostoksille, erityisesti sipuli oli uusi juttu. Mutta lisäksi laitoin sekaan sulatejuustoa, chiliä, maissia, valkosipulia, pinaattia ja tuota tilliä. Namnam!!

Spesiaali kesäkeitto
Piti kerätä pihalta talteen punaiset viinimarjat, etteivät mene parempiin suihin. Ihania punaisia mollukoita jugurtin kanssa, vispipuuroon tai ehkä piirakkaan. Karviaisia vielä odotellaan kypsyviksi.

Kirpeät on parhaita

2 kommenttia:

 1. Kesä on kyllä ihana Suomessa kun se on hyvän kelinen. Tampereen seudun kalliot mun piti tänä kesänä mennä läpi, varsinkin Rämökallio. Siellä kuulemma helppoja sportteja. Vielä on jäänyt näkemättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rämövuorta meillekin suositeltiin. Siellä on tosiaan helppoa sporttia, tuoreita reittejä kivalla pulttauksella. Jää meillekin ensikertaan.
   Ei Viitapohjakaan huono ollut ja sijainti oli meille parempi muiden menojen suhteen. Viitapohjassa on vaan hyvä osata trädittää tai sitten kiivetä vähän vaikeampaa. Sormenleikkaaja (6a) on kuulemma ja nimittäin aika pitkillä pulttiväleillä ja vika väli ankkurille tosi kinkkinen.

   Tykkään paljon kesästä, mutta tykkään myös talvesta! Syksyisinkin voi olla tosi nättiä ja keväisin on aina uuden tuntua. :)

   Poista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...