perjantaina, helmikuuta 19, 2010

München

Aikaisemmin olen vieraillut vain Münchenin lentokentällä tai Münchenin messukeskuksessa sekä hotellissa. Tällä kertaa olen rohkaistunut ja päässyt hotellista ulos itsenäisesti.

Siis oikeasti, olen ollut niin vellihousu, etten ole aikaisemmin uskaltanut lähteä minnekään. Ja mitä olen pelännyt, en yhtään osaa sanoa!

Eilen kävelin hotellilta Maximillianstrasselle ja tulin bussilla Rindermarktilta takaisin hotellille. Siinä välissä tuli käytyä aika monessa kaupassa ja jopa tehtyä hyviä hankintoja. Ja oli kivaa.

Sai raikasta ilmaa, kun käveli joen vartta. Tuli liikuttua, kun muuten on melkein ollut paikallaan. Pää tuulettui kaikista työjutuista. Ja säästin rahaa ostamalla huimasti edukkaammilla hinnoilla kuin Suomessa pyydetyillä. Ostin Wolfordeja, jotka oli alennuksessa,ja yhden käsilaukun, joka oli myöskin alennuksessa. Säästääkseni, ostin myös valmissalaatin, joka maksoi 2 euroa, kun ravintolassa se olisi maksanut ainakin kympin.

Kauppojen lisäksi ihailin upeita, vanhoja rakennuksia ja väen paljoutta. Myös atmosfääri oli miellyttävä ja joka paikassa tuntui hyvin turvalliselta. Aamulla taas kiittelin toimivaa joukkoliikennettä ja ystävällisiä ihmisiä. Matka hotellilta messukeskukseen nimittäin hoitui bussilla ja metrolla. ma

1 kommentti:

  1. Mää oon ollut muutaman kerran Münchenissa ja tykkään kovin. Kaupunki näyttää siistiltä ja tuntuu ystävälliseltä ja turvalliselta. Haluaisin taas sinne ja vaikka minne!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...