Siirry pääsisältöön

Sinne, tänne ja vielä tonnekin

On tullut mentyä hieman otsikon kuvaamalla tavalla. Aina ei pää ole pysynyt ihan mukana, mutta onneksi ei suuremmin ole tullut vahinkoja. Kaikkien kalenteriin merkittyjen menojen lisäksi on tullut mietittyä joululahjoja, valmistauduttu ja tehty hankintoja viime lauantain Juhliin ja yritetty sinnitellä Kaamoksen haastaessa.

Keskiviikkona tuli koettua erilainen spinning, tai xycling niinkuin Elixian ohjelma sanoo. No, enhän minä sinne oikeastaan olisi mennyt ollenkaan ellei tiedossa olisi ollut jotain speciaalia. Tässä sisäpyöräilyssä merkitsi eniten musiikki, omat fiilikset ja rytmi. Eikä polkeminen ollut ollenkaan niin tuskaista kuin yleensä. Kannatti mennä!

Torstaina oli kahvakuulakurssin viimeinen kerta. 15 kerran setti ohjausta oli loistava. Minä jouduin jäämään kyllä ainakin neljästä pois reissujen, parturin ja poskiontelotulehduksen takia. Mutta onneksi Sami oli paikalla joka kerta ja hänestä ehkä tuleekin tulevaisuudessa ihan oikea ohjaaja. Tähän asti hän on joutunut ohjaamaan vain minua. Torstain kruunasi Minkkien 3-0-voitto. Oli hieman tuskainen peli, mutta onneksi kuitenkin voittoisa.

Perjantaina mentiin tukka putkella. Ensin neljän tunnin pään tyhjentänyt palaveri töissä, sitten salille julistamaan kahvakuula-sanaa, sieltä Carrolsin herkkujen kautta kauppoihin hankkimaan lauantain settejä, seuraaviin kauppoihin tekemään vielä viimeisiä valmisteluja lauantain omaan kostuumiin ja lopulta kaverin tapaaminen. Oli antoisa päivä. Se venyi myöhään yöhön, mutta lauantai oli mukava aloittaa positiivisissa merkeissä.

Lauantaista luvassa ihan oma juttu, sillä se oli Juhlien päivä! :)

Sunnuntai alkoi hitaasti. Launtain valmistelut ja Juhlat olivat niin onnistuneet, ettei niistä välttämättä olisi halunnut siirtyä eteenpäin. :) Piti kuitenkin lähteä, nimittäin kaupunkiin. Ensin Samille parit kengät InterSportista ja sitten leffaan. Olisin halunnut jo viime vuonna nähdä Joulutarinan, mutta onneksi se tuli teattereihin tänäkin vuonna. Kaveriksi leffaan sain Samin lisäksi suomalais-amerikkalaisen työkaverini. Leffa oli koskettava. Paljon surullisempi kuin kuvittelin. Maisemat oliva upeat ja se lumi! Wau! Ihan perheen pienimmille elokuva ei minusta sovi, vaikka sellaisia siellä olikin katsomassa. Ainakaan minä en uskoisi enää tuon leffan jälkeen joulupukkiin.
Leffasta vielä lisäostoksia tekemään ja Denniksen pitojen kautta joulukortteja askartelemaan. Onneksi ei nekään jääneet viime tinkaan. Joulukortit pääsivät nimittäin tänään matkaan klo17.50.

Maanantaina sain taas leikkiä hoitotätiä. Hain serkkuni päiväkodista ja toin heidät meille. Onneksi meillä on niin mukavat säkkituolit, ettei tarvinnut kauan miettiä mitä tehdä, kun tytöt löysivät mieluista tekemistä. Nimittäin käyttää Fatboyt hyppymattoina. Pelattiin vielä piiloa ja sitten heitä tultiinkin hakemaan.

Enää neljä työpäivää ja sitten on kahden viikon joululoma. Jo tätä on odotettukin!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Le Creuset

Olen haaveillut jo pitkään kunnon padasta. Minulla on ollut pitkään valurautainen pata, joka sinänsä ajaa tehtävänsä, mutta on erittäin hankala puhdistaa. Le Creuset in padat ovat olleet jo pitkään toivelistalla, mutta ne ovat ainakin Suomessa olleet liian kalliita alennuksessakin. Le Creusetin padat ovat induktio-sopivia, ne voi pestä astianpesukoneessa ja niissä on keraaminen pinta, ettei ruoka pala kiinni. Kuten On the Way -postauksessa kerroin, kävimme Åren matkalla Stockholm Quality Outletissä. Ja siellähän oli Le Creusetin liike. Jeejee! :) Kaikki tuotteet olivat 2-laatua, eli hinnat olivat kerrankin kohdillaan, mutta silti tuotteille tuli elinikäinen takuu. Viat, joita padoissa oli, oli lähinnä värivirheitä, mikä ei ainakaan minun ruuanlaittoani haittaa. Meille päätyi soikea, punainen, 3,3l pata, joka on toiminut kuin unelma. Astianpesukoneessa pata tulee puhtaaksi, lämpenee induktiolla ja ruokaan ei tule metallin makua, kun sisäpinnalla on keraaminen pinnoite. Mitä pat

Pantteri

Tykkään ihan hulluna panttereista , siis salmiakkipanttereista, myös lumipantterit ovat todella hyviä. Ruotsissahan nämä karkit ovat nimellä Salta Katten. Ennen oli myös Pantteri-jäätelöä, joka oli aivan mielettömän hyvää. Enää tuotaherkkua ei löydy valitettavasti valikoimista. Eilen tuli puhetta, että mikäs eläin se pantteri oikein on. Ja wikipedia sen kertoo: Leopardi eli pantteri (Panthera pardus), englanniksi leopard. Tuo nimi tulee leijonan (leo) ja pantterin (panther) risteytyksestä . En tiedä onko se vain uskomus, mutta nimen perustana on, että leopardi on leijonan ja mustan pantterin risteytys. Joka tapauksessa kyseessä on pilkullinen kissaeläin, joka näyttää näin söpöltä pentuna. Voisin ottaa lemmikiksi. Pantteri viittää myös Pohjois-Amerikassa usein puumaan , englanniksi cougar. Puuma on vaaleaturkkinen kissaeläin, jolla ei ole täpliä. Etelä-Amerikassa pantterilla taas tarkoitetaan jaguaaria , englanniksi jaguar. Jaguaari on myös pilkullinen ja hyvin yhdennäköinen leopardin

Nora ja Sade - mikä pari

Kuusi vuotta ja paljon vettä on virrannut Karjaanjoessa. Niin minä, maailma kuin moni muu on muuttunut siinä samalla. Tällä hetkellä meidän kotia asustaa minun lisäksi Sade, tanskalais-ruotsalainen pihakoira, joka muutti mun luokse lokakuussa 2020, kun olin ollut yksin 1,5kk Samin yllättävän poismenon jälkeen.   Meillä menee Saden kanssa mukavasti. Välillä haastetaan toisiamme, mutta pääasiassa ollaan onnellisia ja iloisia itsejämme. Kerron Sadesta ja meidän yhteisistä jutuista lisää toisessa postauksessa, koska ajattelin herätellä tämän blogin uudelleen henkiin. Kirjoittelen tätä ihan itseäni varten, mutta kaikki lukijat ovat myös erittäin tervetulleita. 😙   Toivotan sinulle ihanaa kesää ja ollaan kuulolla!  Sade chillaa