Siirry pääsisältöön

Vuosi 2007

VUosi sitten oli todell ankeaa. Teimme remonttia ja asuminen oli aika karua. Oli pölyä ja vettä oli käytettävissä vain osittain. Tilankäyttö rajoittui lähinnä makuuhuoneeseen ja keittiöön. Mutta me selvisimme siitä. Remontti valmistui ja uusi kotimme on mahtava. Kaikki yksityiskohdat on suunniteltu huolella ja viimeistelty loppuuna asti. Mikään ei jäänyt puolitiehen. Kaikki toimii ja kaikki listatkin on asennettu. Mahtavaa! Lopputulosta voi ihailla täältä.

Remnontoinnin lomassa yritimme mahdollisimman paljon käydä rinteessä. Tulipa sitä onneksi käytyä sitten oikein lomallakin Italiassa ja Sveitsissä sekä Rukalla. Tahkollakin käytiin pari kertaa ja erityisesti innostuin murtsikkahiihdosta. Täällä Etelä-Suomessa sitä on vaan vähän hankalampi harrastaa.

Keväällä pelasin pari peliä Karkkilan Pallokerhon 2-sarjajoukkueessa. Ei mennyt ihan putkeen ja pudottiin sarjasta, mutta onneksi saimme paikan takaisin ja pääsimme syksyllä aloittamaan uutta nousua. Syksyn pelit menikin oikein hienosti. Sarjapaikka on jo varmistettu ja tytöt ovat nauttineet pelaamisesta. Itsekin sain kaivatua kilpailuintoa takaisin liberon hommissa. Pelasin kaksi peliä kyllä hyökkääjänäkin olkapääkivuista huolimatta.

Mutta viime kevät treenattiin yleisurheilua. Oli huippua. Ja treeni jatkui läpi kesän huipentuen 10-otteluun syyskuun alussa. Yleisurheilu vaan on niin upeaa, sitä on päästävä pian taas jatkamaan ja tavoittelemaan uusia ulottuvuuksia.

Kesän meni biitsin merkeissä ja oli aivan mahtavaa! Ihan mieletön kesä. Eipä ollut tavoitteita ja silti me vain jyräsimme itsemme treenaamatta ja pelkällä huumorilla SM-nelosiksi. Kiitos Tiimi ja erityisestti Lote koko kesästä. Ensi kesänä taas uusiksi. ;)

Töissä oli vähän ankeaa. Koko kevät mietittiin kehittämistoimenpiteitä, eikä mitään oiekin hyvää ratkaisua löytynyt. Onneksi kuitenkin Beneq halusi meidä tja nyt jatketaan sen ninmissä ALD:n kehitystä. Vaikka töissä oli hieman ankeaa, sain kuitenkin kehittää paljon itseäni. Pääsin Fintran Sales Skills-kurssille ja parantelemaan 3D-mallinnustaitojani. Lisäksi pääsin messuille edustamaan ja kehittämään keskusteutaitojani.

Mitä muuta jäi mieleen vuodesta 2007... Sami täytti 30-vuotta joulukuussa, olakpää leikattiin, käivn Düsseldorfissa ja Kölnissä sekä Lotea moikkaamassa, nähtiin Saaran peli Italiassa, join paljon Jekkua, luovuin monista vaatteista ja tavaroista muuton ja remontin myötä, söin hyvi ruokia ja luin paljon kirjoja, ihastuin Harry Potteriin, jne. Kyllä si tä vuoteen mahtuu paljon, ei sitä kaikkea musitakaan, mutta nyt mennään jo uutta vuotta ja jätetään vanhat jutut taakse. Ehkä vielä kuvakavalkadi on tulossa, mutta muutne keskitytään tulevaan! :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Le Creuset

Olen haaveillut jo pitkään kunnon padasta. Minulla on ollut pitkään valurautainen pata, joka sinänsä ajaa tehtävänsä, mutta on erittäin hankala puhdistaa. Le Creuset in padat ovat olleet jo pitkään toivelistalla, mutta ne ovat ainakin Suomessa olleet liian kalliita alennuksessakin. Le Creusetin padat ovat induktio-sopivia, ne voi pestä astianpesukoneessa ja niissä on keraaminen pinta, ettei ruoka pala kiinni. Kuten On the Way -postauksessa kerroin, kävimme Åren matkalla Stockholm Quality Outletissä. Ja siellähän oli Le Creusetin liike. Jeejee! :) Kaikki tuotteet olivat 2-laatua, eli hinnat olivat kerrankin kohdillaan, mutta silti tuotteille tuli elinikäinen takuu. Viat, joita padoissa oli, oli lähinnä värivirheitä, mikä ei ainakaan minun ruuanlaittoani haittaa. Meille päätyi soikea, punainen, 3,3l pata, joka on toiminut kuin unelma. Astianpesukoneessa pata tulee puhtaaksi, lämpenee induktiolla ja ruokaan ei tule metallin makua, kun sisäpinnalla on keraaminen pinnoite. Mitä pat

Pantteri

Tykkään ihan hulluna panttereista , siis salmiakkipanttereista, myös lumipantterit ovat todella hyviä. Ruotsissahan nämä karkit ovat nimellä Salta Katten. Ennen oli myös Pantteri-jäätelöä, joka oli aivan mielettömän hyvää. Enää tuotaherkkua ei löydy valitettavasti valikoimista. Eilen tuli puhetta, että mikäs eläin se pantteri oikein on. Ja wikipedia sen kertoo: Leopardi eli pantteri (Panthera pardus), englanniksi leopard. Tuo nimi tulee leijonan (leo) ja pantterin (panther) risteytyksestä . En tiedä onko se vain uskomus, mutta nimen perustana on, että leopardi on leijonan ja mustan pantterin risteytys. Joka tapauksessa kyseessä on pilkullinen kissaeläin, joka näyttää näin söpöltä pentuna. Voisin ottaa lemmikiksi. Pantteri viittää myös Pohjois-Amerikassa usein puumaan , englanniksi cougar. Puuma on vaaleaturkkinen kissaeläin, jolla ei ole täpliä. Etelä-Amerikassa pantterilla taas tarkoitetaan jaguaaria , englanniksi jaguar. Jaguaari on myös pilkullinen ja hyvin yhdennäköinen leopardin

Nora ja Sade - mikä pari

Kuusi vuotta ja paljon vettä on virrannut Karjaanjoessa. Niin minä, maailma kuin moni muu on muuttunut siinä samalla. Tällä hetkellä meidän kotia asustaa minun lisäksi Sade, tanskalais-ruotsalainen pihakoira, joka muutti mun luokse lokakuussa 2020, kun olin ollut yksin 1,5kk Samin yllättävän poismenon jälkeen.   Meillä menee Saden kanssa mukavasti. Välillä haastetaan toisiamme, mutta pääasiassa ollaan onnellisia ja iloisia itsejämme. Kerron Sadesta ja meidän yhteisistä jutuista lisää toisessa postauksessa, koska ajattelin herätellä tämän blogin uudelleen henkiin. Kirjoittelen tätä ihan itseäni varten, mutta kaikki lukijat ovat myös erittäin tervetulleita. 😙   Toivotan sinulle ihanaa kesää ja ollaan kuulolla!  Sade chillaa