Siirry pääsisältöön

Vaihderikas vuosi 2006 paketissa

Vuosi 2006 oli minusta erittäin pitkä ja vaihderikas. Miten voikaan vuoteen mahtua niin paljon kaikkea. Tammi-, helmi- ja maaliskuu menivät töissä,työnhaussa, lentopalloillessa ja matkustessa Helsinki-Hämeenlinna-Tampere-Lahti-muu Suomi-akselia. Kotona en juuri ehtinyt olla ja muutenkin olin aika pihalla koko ajan. :)

Helmikuussa pääsin työhaastatteluun Planarille ja tein vaikutuksen. Huhtikuun alussa aloitin uudessa työssä ja elämäni ensimmäisessä vakituisessa työsuhteessa. Huhtikuun alussa voitimme Vanajan kanssa suomenmestaruuden ja minun lentopallourani päättyi. Jossain kumman välissä ehdimme myös käydä useamman kerran lautailemassa. ;) Ainakin Himos, Tahko, Serena ja Alhovuori tulivat tutuksi. Tammikuussa Sami kävi Puolassa ja pääsiäisenä Sami pääsi Norjaan laskemaan. Pääsiäinen meni siis minulta lepäillessä ja tuttuja moikkaillessa. Wappuna oltiin kaksitaan kotona. :O

Huhtikuussa ja toukokuussa elin hetken normaalia koti- ja työelämää ja sitten kesäkuussa pakkasimmekin kamamme Arabiankadulla ja muutimme Mankkaalle Mummin ja Vaarin vanhaan asuntoon. Mummi ja Vaari poistuivat keskuskuudestamme huhti- ja toukokuussa. Meidän Juhannus meni muuttaessa ja heinäkuun alussa lähdimme viikon lomalle Maltalle. Kesäkuun alussa pelasimme Kadrin kanssa yhden biitsiturnauksen Tampereella.

Heti uuteen asuntoon muutettuamme aloitimme remonttisuunnittelun ja kiersimme useampia kauppoja ja näyttelyitä Asuntomessuja myöten. Heinäkuussa kävimme Lotan kanssa pelaamassa yhden Pron Lahdessa ja elokuussa olin hommissa biitisn finaaleissa Kampissa. Heinäkuussa minulla todettiin myös IBS ja oli pakko aloittaa uusi ruokavalio.

Syyskuussa Samin kauden päätyttyä purimme keittiön ja aloitimme varsinaisen remppaamisen. Sitä on jatkunut aina tähän päivään saakka ja sitä tehdään ainakin vielä tämä kuukausi. Syyskuussa aloitin Biitsihallilla käymisen pari kertaa viikossa. Marraskuussa kävin työreissussa Amsterdamissa ja Belgiassa. Joulukuun alussa oltiin pienellä breikillä aloittamassa lautakautta Tahkolla. :) Joulu ja Uusi Vuosi vietettiin Karkkilassa remonttityön lomassa.

Luovuin vuoden aikana BVT:n puheenjohtajuudesta. Olen vielä kuitenkin mukana Lentopalloliiton liittovaltuustossa ja tänä vuonna biitsin Pro-ryhmässä.

Uusi työ, uusi asunto, loma, suomenmestaruus, lentopallon lopettaminen, yleisten juhlapyhien juhlimatta jättäminen, remontti, lautailu, biitsi, IBS... Aika paljon kaikkea! Vuosi on ollut rankka, mutta myös antoisa. Sain kokea paljon ja minusta tuntuu, että olen oppinut erittäin paljon itsestäni ja kaikesta. Tällä hetkellä olen onnellinen ja todella innoissani uudesta alkaneesta vuodesta. Toivon, että alkanut vuosi olisi vähintään yhtä hyvä kuin mennyt vuosi mutta niitä ikäviä asioita olisi vähemmän. :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Le Creuset

Olen haaveillut jo pitkään kunnon padasta. Minulla on ollut pitkään valurautainen pata, joka sinänsä ajaa tehtävänsä, mutta on erittäin hankala puhdistaa. Le Creuset in padat ovat olleet jo pitkään toivelistalla, mutta ne ovat ainakin Suomessa olleet liian kalliita alennuksessakin. Le Creusetin padat ovat induktio-sopivia, ne voi pestä astianpesukoneessa ja niissä on keraaminen pinta, ettei ruoka pala kiinni. Kuten On the Way -postauksessa kerroin, kävimme Åren matkalla Stockholm Quality Outletissä. Ja siellähän oli Le Creusetin liike. Jeejee! :) Kaikki tuotteet olivat 2-laatua, eli hinnat olivat kerrankin kohdillaan, mutta silti tuotteille tuli elinikäinen takuu. Viat, joita padoissa oli, oli lähinnä värivirheitä, mikä ei ainakaan minun ruuanlaittoani haittaa. Meille päätyi soikea, punainen, 3,3l pata, joka on toiminut kuin unelma. Astianpesukoneessa pata tulee puhtaaksi, lämpenee induktiolla ja ruokaan ei tule metallin makua, kun sisäpinnalla on keraaminen pinnoite. Mitä pat

Pantteri

Tykkään ihan hulluna panttereista , siis salmiakkipanttereista, myös lumipantterit ovat todella hyviä. Ruotsissahan nämä karkit ovat nimellä Salta Katten. Ennen oli myös Pantteri-jäätelöä, joka oli aivan mielettömän hyvää. Enää tuotaherkkua ei löydy valitettavasti valikoimista. Eilen tuli puhetta, että mikäs eläin se pantteri oikein on. Ja wikipedia sen kertoo: Leopardi eli pantteri (Panthera pardus), englanniksi leopard. Tuo nimi tulee leijonan (leo) ja pantterin (panther) risteytyksestä . En tiedä onko se vain uskomus, mutta nimen perustana on, että leopardi on leijonan ja mustan pantterin risteytys. Joka tapauksessa kyseessä on pilkullinen kissaeläin, joka näyttää näin söpöltä pentuna. Voisin ottaa lemmikiksi. Pantteri viittää myös Pohjois-Amerikassa usein puumaan , englanniksi cougar. Puuma on vaaleaturkkinen kissaeläin, jolla ei ole täpliä. Etelä-Amerikassa pantterilla taas tarkoitetaan jaguaaria , englanniksi jaguar. Jaguaari on myös pilkullinen ja hyvin yhdennäköinen leopardin

Nora ja Sade - mikä pari

Kuusi vuotta ja paljon vettä on virrannut Karjaanjoessa. Niin minä, maailma kuin moni muu on muuttunut siinä samalla. Tällä hetkellä meidän kotia asustaa minun lisäksi Sade, tanskalais-ruotsalainen pihakoira, joka muutti mun luokse lokakuussa 2020, kun olin ollut yksin 1,5kk Samin yllättävän poismenon jälkeen.   Meillä menee Saden kanssa mukavasti. Välillä haastetaan toisiamme, mutta pääasiassa ollaan onnellisia ja iloisia itsejämme. Kerron Sadesta ja meidän yhteisistä jutuista lisää toisessa postauksessa, koska ajattelin herätellä tämän blogin uudelleen henkiin. Kirjoittelen tätä ihan itseäni varten, mutta kaikki lukijat ovat myös erittäin tervetulleita. 😙   Toivotan sinulle ihanaa kesää ja ollaan kuulolla!  Sade chillaa