lauantaina, toukokuuta 17, 2014

Todellisuus

Miten vaikeaa voi olla keksiä otsikko?
Erittäin vaikeaa. Hyvät kuulostaa sarkastisilta ja jo käytetyiltä. Huonot on huonoja, ei niitä voi käyttää. Ehkä otsikon keksimisen hankaluus piilee siinä, että olisi taas ihan julmetusti kerrottavaa, yleisfiilis on tällä hetkellä hyvä, mutta se vaihtelee päivän sisällä useasti ja siten antaa helposti väärän kuvan todellisuudesta. Tästä pääseekin aasinsillalla seuraavaan aiheeseen, onko blogi todellisuutta? Tarvitseeko sen olla realistista ja pelkkää totta? Itse olen sen verran sinisilmäinen, että valehdella en osaa, mutta olen kyllä jättänyt useinkin jotain kertomatta, eikä postaukseni silloin anna täysin pätevää todellista kuvaa. (Tässä vaiheessa keksin postauksen otsikon (= )

Kevennetään hieman aihetta, eli mennään minun arkeen. Yhtä höttöä koko elämä, ainakin ajatuksen aamuisin, kun pukeutuu balleriinoihin lumisateeseen...


Kevät on muuten tarjonnut ihan mielettömiä värejä iltaisin. 
 
Salmisaaresta kohti Seurasaarta iltayhdeksän maissa.

Kevensin elämääni myös pään kautta. Hiuksista lähti 20 senttiä ja samalla painava taakka vanhaa... tukkaa nyt ainakin, jos lähti myös vanhentuneita ajatuksia, niin erittäin hyvä.Tällaista tällä erää, olisi pari leffasuositusta ja arvostelua, heräämisiä meikkauspuolella, reseptejä, pihahommia jne... Ajan kanssa, kyllä niitä vielä tänne tulee, kun vaan kerkee. :)1 kommentti:

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...