Oli kiva wappu. Aattona ruokavieraita ja päivänä kiipeilypiknik.
Olin kerrankin aloittanut wapun valmistelut ajoissa. Aattona ei sitten tarvinnut kuin viimeistellä, tarjoilla ja nauttia. Onneksi äiti ja iskä sekä pienet serkkuni olivat auttamassa, niin kaikki sujui mallikkaasti ja iloisesti kuten kuvissa näkyy.
Olin kerrankin aloittanut wapun valmistelut ajoissa. Aattona ei sitten tarvinnut kuin viimeistellä, tarjoilla ja nauttia. Onneksi äiti ja iskä sekä pienet serkkuni olivat auttamassa, niin kaikki sujui mallikkaasti ja iloisesti kuten kuvissa näkyy.
Pöytä oli katettu olohuoneeseen. More is more!! :) |
Väriä ei puuttunut myöskään kukista. |
Ruuaksi nautittiin alkuun grillattua lohta ja parsaa. Pääruuaksi ribsejä ja perunasalaattia nokkospestolla. Jälkiruokana lime-kookos-juustokakku. Kyllä maistui ja mitään ei oikeastaan jäänyt jäljelle! :)
Alkumaljana oli Bernard Massardin tilauskuohuva. Alkuruuan kanssa toista kuohuvaa (Cremant de Bourgogne), joka maistui myös jälkkärin kanssa ja muuten vaan. Pääruokaa täydensi Californian punaviini Gnarly Head ja jälkkärin kanssa oli tarjolla montaa sorttia. Myös itsetehtyä inkivääri-lime-simaa.
Jälkiruokajuomatarjonta, itse päädyin Baileysiin. |
Wapunpäivänä tiskipöydän saldo näytti tältä. Hauskaa oli.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!