tiistaina, helmikuuta 25, 2014

Kulminaatiopiste

Ollaan melko lähellä Bikini Challengen niin sanottua kulminaatiopistettä, eli tavoitteen saavuttamista. Tässä projektin aikana on tavoitteet vain vahvistuneet ja selkiytyneet. Nyt haen tiukasti alle 65 kg painoa ja oman kotimittarin mukaan alle 20% rasvaprosenttia. Tavoite ei ole ihan vielä saavutettu, mutta tällä viikolla se tulee. Tällä viikolla on myös yksi vapaampi syöntipäivä, jolla voi sitten juhlistaa tuon tavoitteen saavuttamista.

Piti kuvalla todistaa, että silmä on todella auki,
vaikkei siltä tuntunut.
Kun tavoite on saavutettu, on minun pakko panostaa treenaamiseen ja jaksamiseen. Nyt on väsy meinanut pilata treenit, koska jaksaminen on ollut tiukassa, mutta ruokavalioon sillä ei ole onneksi ollut vaikutusta. Eikä väsymys ole aiheuttanut mielihaluja ruuan suhteen.

Tässä Bikini Challengen aikana on tullut erikoistuttua joihinkin ruoka-aineisiin, mm. rahkoihin. Täytyy sanoa, että Valion pehmeä maitorahka on ehdottomasti paras, mutta valitettavasti kallein. Onneksi rahkaa ei tarvitse sellaisenaan syödä, vaan mukaan saa laittaa vähän höysteitä. Myös Lidl:n Milbona-rahka on todella pehmeää ja hyvää, mutta siinä on rasvaa 4,3%, mikä on pikkasen liikaa.

Olen muuten tässä samalla noudattanut gluteenitonta ruokavaliota. Se on ollut sinänsä helppoa, kun viljoja on muutenkin melko vähän. Gluteeniton ruokavalio Bikini Challengen ruokavalion ohella on ollut erittäin toimiva. Maha on toiminut moitteettomasti ja olo on ollut energinen. Aion noudattaa parhaani mukaan tuota gluteenitonta myös jatkossa.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...