tiistaina, helmikuuta 18, 2014

Kevyesti

Otsikko kuvaa sitä miten asiat tällä hetkellä menee eteenpäin. Meneillään olevia asioita on paljon, mutta kivan kevyesti ne etenevät. Tässä muutama esimerkki:
 • Bikini Challenge sujuu erittäin hyvin, suorastaan kevyesti. Ruokavaliota on helppo noudattaa ja tulosta tuntuu tulevan. Puolen viikon harjoittelun ja kolmen kokonaisen viikon tulos on -4kg.
 • Muutaman kilon kevyempänä myös ajatus on lähtenyt leijailemaan. ;) Tämä johtunee kuitenkin vähäisistä hiilihydraateista.
 • Enemmän sporttipuoleen liittyvä, mutta kuuluu kategoriaan kevyesti: jalka liikahtaa ja hyppy nousee melko kevyesti, kun paino koostuu enemmän toiminnallisesta aineksesta kuin passiivisesta rasvasta.
 • Asia, joka ei liity mitenkään kroppaan, mutta on mennyt silti kevyellä kaavalla on Sotshin olympialaisten seuraaminen. Enni Rukajärven hopealasku ja koko kisa tuli seurattua alusta loppuun, samoin Suomen karvan tappio Kanadalle lätkässä. Muuten kisojen seuraaminen on mennyt hyvin kevyesti.

Tässäpä näitä, ehkä olisi jo aika siirtyä kevyestä puolesta vahvaan suorittamiseen. :D

Kuva kahden viikon jälkeen. Kyllähän tuonne lihaksia mahtuis...

  

2 kommenttia:

 1. Hieno kuva.
  Se on kumma, että heti kun on oikee ruokavalio ja mukana tommosessa projektissa niin kyllä se vaan tuppaa sujumaan. Mutta auta armias jos yrität yksin niin johan tulee lipsuttua hetken päästä. Tsemppiä vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on just noin. En mä tajua miksi mä en tätä ole aikaisemmin tehnyt, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Katsotaan mitä tästä tulee tulokseksi ja sitten vielä, että pystynkö pitämään tuloksen tai edes pysymään lähellä. :)

   Poista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...