maanantaina, syyskuuta 09, 2013

Syödäkin pitää

Aika mielikuvituksettomalla menulla on tankattu meidän huushollissa viime aikoina. Ei vaan jaksa miettiä mitä tekisi, varsinkaan kaupassa. Ja kun jotain spesiaalia tekisi mieli, ei kauppa ole lähelläkään. :) Myös nopeus on ollut valttia ja hyvä ravintopitoisuus, mikä taas tarkoittaa paljon proteiinia ja mielellään myös suoloja ja mitä nyt ruuasta voi saada muuta kuin hiilareita.

En ole ehtinyt sienimetsään, mutta sieniä on tullut syötyä enemmän kuin pariin vuoteen. Olen siis ostanut kantarellit kaupasta. Niistä on syntynyt lähinnä keittoa ja viimeksi piirakkaa. Oli muuten hyvää, kun pohjana oli karppipohja, täytteenä sienien lisäksi pinaattia ja leipäjuustoa, ja päällimmäisenä oikein maukas emmentalmainen juusto. 

Sienipiirakka hupeni nopeasti. :)

Lehtikaalisipsejäkin tuli kokeiltua, olivat herkullisia. Pitää ehdottomasti tehdä toistenkin. Kaalinlehden pyörittelin oliiviöljyssä, jossa oli suolaa, pippuria ja paprikajauhetta.
Kevyttä herkkua
Syötävän ruuan lisäksi on tullut nautittua silmänruokaa. ;) Lähinnä maisemia, kuten tämä auringonnousu eräänä aamuna bussinikkunan läpi. 

Aurinko nousee lännestä


2 kommenttia:

  1. Mua harmittaa kovasti, ettei noi lehtikaalisipsit ollut mun suun mukaisia, ne olis ollut tosi käteviä herkkuja dieteillä, pitäisköhän hypnotisoida itsensä pitämään noista :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen, että mausteet merkkaa paljon ja myös oliiviöljy, sitäkin on nimittäin eri makuisia. Söin lehtikaalia myös haudutettuna, siinä on oma makunsa, mutta tykkään kyllä. :)

      Poista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...