tiistaina, syyskuuta 24, 2013

Justjust

Että on sitten tällainen postaustahti... Jos sitä vaikka yrittäisi vähän tiivistää...

Viime aikoina on tullut vietettyä pääasiassa aikaa liikunnoissa ja niistä enemmän Treeniblogissa. Mutta on sitä muutakin tehty, kuten katsottu leffaa ja lentopalloa. :) Lentopalloa on muuten televisiosta tulossa seuraavan kerran keskiviikkona 25.9. klo 18.00.

Kirjasto on niin huikea paikka, kun sieltä saa lainata ihan ilmaiseksi viihdettä. Kirjat tietenkin listan ykkösenä ja kun on ajoissa varaamassa, niin saa kirjat nenän eteen heti kun ne kirjastoon saapuvat. Uutuuksista on nyt luettuna Leena Lehtolaisen Rautakolmio ja Sylvia Dayn Sinuun kiedottu. Muutamia on vielä tulossa. Mutta kirjastosta saa myös lainata Blu-Ray-leffoja viikon laina-ajalla!!

Valitettavasti kirjaston leffoja ei vielä ole ehtinyt katsoa, kun oli yksi tietty leffa kiikarissa leffailtaa varten, nimittäin Piin elämä. Kirjahan oli aika paksu ja pitkä ja hieman kyllästyin sen alkumetreillä, mutta innostuin sitten purjehdusosuudesta. Leffa taas oli mielenkiitoinen nähdä jo siitä syystä, että miten leffan tekijä oli nähnyt erilaiset ilmiöt venematkan aikana. Paljon oli karsittu, mutta ei ihme, koska muuten olisi joutunu venyttää kokonaisuutta varmaan 5-tuntiseksi.


Suosittelen leffaa, vaikka ei kirjaa olisi lukenutkaan. Varsinkin Blu-Ray-versiona siinä on upeat värit

Leffan kanssa luomupoppareita ja chili-maustettuja lehtikaalisipsejä

Leffavieraat toivat kukkkia. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...