maanantaina, elokuuta 05, 2013

Porvoo

Lauantai alkoi retkellä itään, tällä erää Porvooseen asti. Eipä ole tullut käytyä tuossa kauniissa kaupungissa, en tiedä onko muuta kuin pelaamassa.

Tällä kertaa piipahdus kaupungissa oli täysin vailla varsinaista tarkoitusta. Näkemistä, kokemista, maistelemista. Taisi olla äiti, joka suositteli Timbaalin etanoita, pitäjän ne testata. Myös Porvoon Kahvipaahtimoa kehuttiin, sekin testiin! :)
Etanaleipä sienimuhennoksella, valkosipulietanat, latte ja cappuccino.
Etanat oli hyviä jäähdyttyään. Odotin kauden sieniksi kanttarellejä, mutta metsäsienetkin kävivät. Leipää oli erilaista, siemenleipä oli parasta. Etanien kanssa juomana toimi Laitilan virvoitusjuomat, limetti ja sitruunasooda. :)

Olisin halunnut maistaan paahtimon suklaa-chili-kahvia, koska sen pavut tuoksuivat todella herkullisilta. Ilmeisesti pavuista ei jauheta muuta kuin suodatinversiota, jota taas ei ollut kahvilassa tarjolla. Lattekin meni, muttei pillillä, vaikka sellainen tuli mukana.

Maisemat olivat tyylikkäät joen varressa, aurinko helli ja tuliaisiakin tarttui. Niistä lisää kuvien kera myöhemmin. Suosittelen ehdottomasti Porvoota vaikka vain pikavisiitille, läpikulkumatkalle tai miksei pidemmällekin vierailulle, vaikka nopeastihan tuo vanha osa oli nähty ja koettu. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...