tiistaina, lokakuuta 30, 2012

Talvi tulee, jeejeejee!


Tampereen Viinikka lauantaina.

Ensifiilksen talvesta sai viime viikonloppuna Tampereella, missä pakkasta oli melkein -10C ja lunta maassa muutama sentti. Niin kaunista, niin odotettua. Hassuahan se on, että puissa on vielä lehdet ja ne putoilevat sieltä lumen päälle. Minulle osattiin Facessa kertoa, että viimeksi näin oli vuonna 1992. :)

Kuva
Perjantaina osuimme hauskasti Palatsin sillan avajaisten aikaan samoille huudeille. Valoshow korostui hienosti kylmässä ilmassa ja lumessa. Tuli oikein jouluinen fiilis, kun ihmiset olivat pukeutuneet talvisesti ja ilme oli iloinen. 

Kylmyyteen en osannut kuitenkaan varautua kovin hyvin. En ole vielä kaivanut talvivaatteita esiin, joten päällä oli Maarianhaminasta syyskuun alussa ostettu kevyttoppatakki (Esprit) ja pipo (Peak Performance). Reebokin EasyTone-"lenkkarit" liukastelivat hiekoituksesta huolimatta ja varrettomien sukkien tilalle piti käydä ostamassa hiihtosukat Stockmannin urkkaosastolta. Tuo urkkaosasto on muuten siirtynyt One Wayn kanssa samoihin tiloihin Kyttälänkadun varteen, tien toiselle puolelle päärakennuksesta.

Tampereen Paahtimon edustalla Tuomiokirkonkadulla

Perinteinen talviurheilukauden avaus tapahtuu SkiExpossa. Ja SkiExpohan on ensi viikonloppuna 2.-4.11. Helsingin Messukeskuksessa. Jos jollain on ylimääräisiä lippuja tarjolla, niin voidaan neuvotella. ;) Mutta hei, nähdään siellä!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...