maanantaina, syyskuuta 03, 2012

Pikapatukkaa

Herkkua

Olen lisännyt huimasti proteiiniä ruokavaliossa Oikotie Optimaaliin-ohjelman myötä. Proteiinin lisääminen on selkeästi vähentänyt nälän tunnetta, pitänyt siis vatsan täytenä pidempään ja saanut jaksamaan ja pysymään pirteämpänä. Aina ei proteiinipitoiset välipalat ole kuitenkaan yksinkertaisin juttu. Monet proteiini ovat sellaisessa myodossa, etteivät ne huoneenlämmössä kestä kovin pitkiä aikoja. Tonnikala on hyvä tuote, mutta ei sitäkään jaksa loputtomiin lapata kurkusta alas. Keitetyt munat ovat myös hyviä, mutta niidenkin säilyminen hyvinä pitkän päivän lämpimässä arveluttaa. Puhumattakaan sitten rahkoista ja raejuustoista, jotka eivät kestä lämmintä yhtään.

Protskupatut ovat oivia välipaloja, vaikka niissäkin on liian paljon hiilareita. Täyttävät kutienkin tarkoituksensa. Leaderiltä on tullut markkinoille neljä uutuusmakua. Kuvassa todella herkullinen suklaa-omena-kaneli. Kanelipullan makuinen suklaa-kaneli-kardemumma on taivaallista kahvin kanssa. Lisäksi ostin viimeisimpänä testiin suklaa-päärynä-vaniljan ja suklaa-mansikka-vadelman.

Melko kalliitahan nuo patukat ovat, kun pari euroa joutuu yhdestä patukasta pulittamaan. Tämän takia päätin kokeilla patukoiden valmistusta itse. Täsä juttua enemmän lähitulevaisuudessa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...