maanantaina, marraskuuta 21, 2011

Kireää

Kuva
Olettehan kaikki  kuulleet sanonnan: 'Kireä kuin viulunkieli.' Ihan varmasti olette ja se ei kovin usein kohdistu mihinkään muuhun kuin pään sisäiseen kireyteen. Tällä hekellä minun päässäni on useampikin kieli kiristettynä hieman liian tiukalle. Korvissa soi ja oma kieli päästelee viiltäviä kommentteja tilanteeseen pahemmin katsomatta.

Tämä ei todellakaan ole sellainen olotila, jossa minä haluaisin olla. Haluan saada kielet löystettyä niin pään sisällä kuin koko kropassa. On nimittäin niin, että kun kroppa on jumissa, niin pääkin menee jumiin. Ja kun pää menee jumiin, niin silloin ei mikään ole hyvin. En ole mukava itselleni, saati sitten kellekään ulkopuoliselle.

Toivottavasti kolme seuraaville viikoille varattua hierontaa saavat kiristysrullat aukenemaan ja lihasten avautumisen myötä myös hermot pääsevät relaamaan. Ekstrauniaika olisi myös tervetullutta, mutta en halua menettää hetkeäkään niistä mukavista lajeista, ihmisistä ja tapahtumista, joita minulle tarjoutuu ja päätyy juurikaan harkitsematta kalenteriin.

JK. Viime viikolla tuli harrastettua liikuntaa hieman päälle 25 tuntia, tarkemmat kuvaukset voi käydä tsekkaamassa Treenipäiväkirjasta.

5 kommenttia:

 1. Nora darling, oletko koskaan koittanut meditointia? :)

  VastaaPoista
 2. Norppa, ööö, en, koska en ole pahemmin pysähdellyt. ;)

  VastaaPoista
 3. Suosittelen kunnon kännejä. Ylläri. MinkkiP

  VastaaPoista
 4. Miksei, mut en mä yksin ala kalsarikännejä vetämään! ;)

  VastaaPoista
 5. Ei sekään ihan huono vaihtoehto ole... MinkkiP

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...