Siirry pääsisältöön

Kivaa

Tällä viikkolla on koettu taas kaikkea uutta. Alkuviikosta jo aikaisemmin esitellyt hoidot ja hemmottelu, keskiviikkona testasimme Playstation 3:sta, tuli juostua oikein lenkkiä juoksumatolla, koettiin Glo-hotelli ja sen dayspa, maisteltiin uusia ruokia Meccassa sekä nähtiin Royal Onnela.

Aika rientää niin vauhdilla mutta onneksi se tuo mukanaan paljon uusia elämyksiä ja kokemuksia. viime aikoina olen oppinut niin paljon. Tuntuu kuin olisin oppinut elämään. Osaan nauttia jokaisesta hetkestä, annan itsestäni häpeilemättä esille paljon ja olen niin iloinen kaikesta, todella tyytyväinen tämän hetkiseen oloon.

Onhan se totta, että tällaisen tilan saavuttamiseen on joutunut tekemään paljon töitä ja moni näistä asioista on vasta nyt mahdollista, kun on säännölliset tulot ja jotain jopa kertynmyt säästöönkin. Mutta paljon olen tainnut muuttua myös ihmisenä tia ainakin niin sanottuja estoja ja arkuutta on poistunut todella paljon. Kaiken sen tilalle on tullut itsevarmuutta, tahtoa ja ymmärrystä.

Playstation hankittiin, kun meille on tulossa tykki ja valkokangas. Viimeisenä mainittujen piti siis jo tulla, mutta maahantuoja oli unohtanut vian tilata... Playstation piti kuitenkin testata varmistaaksemme, että se on kunnossa ja aiomme sen pitää. Niinpä hyödynsimme työpaikan välineitä ja testasimme yhden ajopelin. Olihan se kivaa, mutta niin epäreilua. Noissa peleissä ei ainakaan saa mitään tuurilla. Niinpä minäkin tulistuin niin, että ohjain lensi kaaressa lattialle. Ehkä noita pitää vaan alkaa pelata ja oppia hillitsemään vähän itseään.

Lauantaille oli suunniteltu tyttöjen ilta ja yökin. Mentiin Jennin kanssa Glo-hotelliin ja testattiin sen dayspa. Oikein piristävä ja mukava kokemus. Hotelli oli moderni ja hieno ja deluxe-huoneessa oli tilaa juuri sopivasti meille. Dayspan saunat olivat rentouttavia ja puhdistavia ja hyvä pohja kaunistautumiselle iltaa varten. Aluksi tankkasimme Meccassa nauttien loistavista ruuista ja juomista. Alkujuomana meillä moelmmilla oli mojitot, jotka olivat todella raikkaat. Minä söin alkupalaksi ankanmaksalla höystettyä misokeittoa, joka oli niin ihanaa. Pehmeän kuohkeaksi vaahdotettua ja niin maukasta. Pääruuaksi söin sushirisottoa. Täydellisesti haudutettua risottoa, jossa paljon kermasita kastiketta ja päällä raa'at lohi- ja tonnikalafileet. Aivan täydellistä. upean ruokailun kruunasi cosmopolitan-hyytelöt.

Kun Meccan yläkerran baarin meno ei miellyttänyt ja kavereita löytyi Onnelasta, niin suuntasimme sinne. Lisää kavereita löytyi myös jonosta, joten meillä oli kunnon jengi koossa, kun vihdoin sisälle pääsimme. Onnela oli iso ja siellä oli paljon porukkaa. Aika paljon ulkomaalaisia, meidän porukka keskimääriäistä vanhempaa kuin muut (n.30v.), joten me löysimme oman paikkamme SuomiRock-baarista, missä sai tanssia pöydillä. Ja tanssittua sitä tulikin. Liusäksi tuli naurettua ja nuo molemmat huomaa kyllä tänään kropasta, kun ei meinaa jaksaa keskikroppa pitää kehoa pystyssä ja reidet ovat ihan puutuneet.

Aamiainen hotellissa oli ihan pieni pettymys. Toki kaikkea ole tarjolla, mutta ei mitön erityistä. Syöjätkään eivät kyllä olisi jaksaneet välttämättä nauttia ihan hirveästi, mutta jotain olisi saanut olla lisää. :)

Tänään kävin katsomassa miesten ykkössarjan lentopallopelin Vihdin Lentopallo-Keski-Savon Pateri. Sinänsä sekin uusi kokemus, sillä en ainakaan muista käyneeni koskaan katsomassa tuota sarjaa. Peli oli melko heikko esitys, sillä Pateri on niin ylivoimainen tuossa sarjassa. Paterilla oli kyllä todella hyviä pelaajia. Yksikin sellainen pomppukone, että en ole ennen nähnyt.

Nyt taas uutta viikkoa ja uusia kokemuksia odottelemaan... :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Le Creuset

Olen haaveillut jo pitkään kunnon padasta. Minulla on ollut pitkään valurautainen pata, joka sinänsä ajaa tehtävänsä, mutta on erittäin hankala puhdistaa. Le Creuset in padat ovat olleet jo pitkään toivelistalla, mutta ne ovat ainakin Suomessa olleet liian kalliita alennuksessakin. Le Creusetin padat ovat induktio-sopivia, ne voi pestä astianpesukoneessa ja niissä on keraaminen pinta, ettei ruoka pala kiinni. Kuten On the Way -postauksessa kerroin, kävimme Åren matkalla Stockholm Quality Outletissä. Ja siellähän oli Le Creusetin liike. Jeejee! :) Kaikki tuotteet olivat 2-laatua, eli hinnat olivat kerrankin kohdillaan, mutta silti tuotteille tuli elinikäinen takuu. Viat, joita padoissa oli, oli lähinnä värivirheitä, mikä ei ainakaan minun ruuanlaittoani haittaa. Meille päätyi soikea, punainen, 3,3l pata, joka on toiminut kuin unelma. Astianpesukoneessa pata tulee puhtaaksi, lämpenee induktiolla ja ruokaan ei tule metallin makua, kun sisäpinnalla on keraaminen pinnoite. Mitä pat

Pantteri

Tykkään ihan hulluna panttereista , siis salmiakkipanttereista, myös lumipantterit ovat todella hyviä. Ruotsissahan nämä karkit ovat nimellä Salta Katten. Ennen oli myös Pantteri-jäätelöä, joka oli aivan mielettömän hyvää. Enää tuotaherkkua ei löydy valitettavasti valikoimista. Eilen tuli puhetta, että mikäs eläin se pantteri oikein on. Ja wikipedia sen kertoo: Leopardi eli pantteri (Panthera pardus), englanniksi leopard. Tuo nimi tulee leijonan (leo) ja pantterin (panther) risteytyksestä . En tiedä onko se vain uskomus, mutta nimen perustana on, että leopardi on leijonan ja mustan pantterin risteytys. Joka tapauksessa kyseessä on pilkullinen kissaeläin, joka näyttää näin söpöltä pentuna. Voisin ottaa lemmikiksi. Pantteri viittää myös Pohjois-Amerikassa usein puumaan , englanniksi cougar. Puuma on vaaleaturkkinen kissaeläin, jolla ei ole täpliä. Etelä-Amerikassa pantterilla taas tarkoitetaan jaguaaria , englanniksi jaguar. Jaguaari on myös pilkullinen ja hyvin yhdennäköinen leopardin

Nora ja Sade - mikä pari

Kuusi vuotta ja paljon vettä on virrannut Karjaanjoessa. Niin minä, maailma kuin moni muu on muuttunut siinä samalla. Tällä hetkellä meidän kotia asustaa minun lisäksi Sade, tanskalais-ruotsalainen pihakoira, joka muutti mun luokse lokakuussa 2020, kun olin ollut yksin 1,5kk Samin yllättävän poismenon jälkeen.   Meillä menee Saden kanssa mukavasti. Välillä haastetaan toisiamme, mutta pääasiassa ollaan onnellisia ja iloisia itsejämme. Kerron Sadesta ja meidän yhteisistä jutuista lisää toisessa postauksessa, koska ajattelin herätellä tämän blogin uudelleen henkiin. Kirjoittelen tätä ihan itseäni varten, mutta kaikki lukijat ovat myös erittäin tervetulleita. 😙   Toivotan sinulle ihanaa kesää ja ollaan kuulolla!  Sade chillaa