maanantaina, lokakuuta 28, 2013

Senkin, senkin, senkin.... Flunssa

Niin ärsyttävää, flunssa on kestänyt jo reilut pari viikkoa.  Räkää riittää, kurkkua kutittaa, yskittää, ääni on painuksissa, väsyttää ihan hirveästi ja päätä kiristää vanne. Kroppa kärsii selvästi myös jostain puutoksista, kun kädet ovat korppukuivat ja vatsa on kipeänä. Niveliä ja lihaksia jomottaa, erityisesti niitä, jotka ovat loukkaantuneet ja operoitu joskus useita vuosia sitten, olkapää, peukalo, polvi...

Harvinaisesti olen saanut pidettyä itseni aloittani, enkä ole liikkunut paria lentispeliä ja yhtä kiipeilykokeilua lukuunottamatta. Vaikeaa on tehnyt, mutta toisaalta, en ole kyllä mitään jaksanutkaan. Eniten ärsyttää kuitenkin se, että pää ei toimi. Ei suoraan sanottuna jaksa ajatella, mikä taas johtaa siihen, ettei muista mitään ja keskittyminen on vaikeaa.

Vaikka väsyttää koko ajan, niin nukkuminen on todella heikkoa. Ihmeelliset unet täyttävät mielen, heräilen useita kertoja yössä ja nukkuminen maistuisi eniten aamulla tai päivällä. Ruokahalukin on aika minimaalista, mutta herkkuja tekee mieli. Haluan kuitenkin saada hyvän mielen jostain, vaikka makuaistikaan ei ole ihan parhaimmillaan.

Todella turhauttavaa, todella ärsyttävää! Mikä olisi paras lääke, miten pääsen tästä riivatusta tudista eroon?


Sormissa päällimmäinen nahkakerros tippuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...