perjantaina, helmikuuta 15, 2013

Lite trött

Jotenkin loman jälkeen on ollut lite trött. Ehkä junayöt eivät olleet kovin levollisia, rasitusta tuli hieman liikaa, herkkuruoka ei sopinut mun kropalle, hyytävässä kylmyydessä altistui joillekin viruksille tai jotain muuta. Oli syynä jokin noista tai sitten ei mikään, niin olo on silti kuin kuvan haukuilla.

Kuva

Uni siis maistuisi kellonajasta, lisääntyneestä valoisuudesta, loistavista ulkoilukeleistä, kiipeilyohjelmasta ja muista kivoista aktiviteeteistä huolimatta. Aamuisin on ollut virtaa ihan ok ja töihin olen päässyt ajoissa, mutta päivän mittaan väsymys puskee päälle, tuhina neässä lisääntyy ja päätä alkaa jomottaa. Toivottavasti viikonlopun unet palauttavat täydellisesti. :)

Yksi ilta tällä viikolla jäi jo treenittömäksi tämän olon takia. Silloin illan täytti "Kohta 18". Suosittelen Jussi-patsaitakin ahminutta leffaa ihan kaikille. Leppoisa setti, mutta hyvinkin realistinen. Mitä tänä iltana? Ehkä Voice of Finland, jotta näkee miten biitsikamu pärjää tai sitten joku muu leffa, onko suosituksia?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...