Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on huhtikuu, 2013.

Hyvää oloa

Viime viikko hurahti taas meeelko vauhdikkaasti. Mutta paljon kivoja juttuja tuli koettua ja opittua. Keskiviikkoiltana en treenannut mitään, vaan oli. Kuuntelemassa Future Femalen tilaisuudessa miten treenata ja analysoida niin treeniä kuin koko elämää paremmin. Viikonloppuna nautin kovasti treenikavereitteni seurasta. Lauantaina lentistytöt ja sunnuntaina kiipeilykamut kokoontuivat meidän residenssiin. Postissa tuli netin kautta tehdyt Hullut Päivät-ostokset. Kauan haaveilemani salaattikuivuri löysi vihdoin kotiin. :) Mitä muuta, eipä kai sen kummempaa, uutta viikkoa ja uusia elämyksiä kohti. :) Salaattikuivuri! :) Brunssilla Dylanissa lentistyttöjen kanssa, suosittelen! Maaretta esittelee Vojoa Future Femalen tilaisuudessa.

Työmatkat

Liikun työmatkat joko autolla tai bussilla. Bussilla kulkiessani olen viimeaikoina ollut todella passiivinen matkustaja. Siis lähinnä vain istunut ja nuokkunut penkissä. Tämä osaksi siksi, että aamut ovat viime aikoina olleet todella rankkoja. Pitkät ja raskaat treenit vaatisivat hieman pidemmät unet kuin pystyy/ehtii nukkua. Aikaisemmin luin ja kudoin bussimatkoilla. Bussimatka kestää 30min, joten siinä kyllä ehtisi vaikka mitä. Viime aikoina bussimatkat ovat jopa alkaneet tuntua pitkiltä, kun lisäaktiviteettiä eli matkaohjelmaa ei ole ollut. Bussissa on myös haasteensa, jotta saisin ajan hyödynnettyä: - Bussimatkan ensimmäiset 15 min menee mutkaista, hidasta ja töyssyin varusteltua reittiä. Minulle tulee järkyttävän paha olo, jos teen yhtään mitään muuta kuin istun - Mukana on yleensä 1-4 laukkua, jotka pitää sijoittaa syliin, jalkoihin, pään päälle tms., että viereen mahtuu kanssamatkustaja - Aamut ovat kylmiä ja varusteet sen mukaiset, jos liikahdan vähänkään, niin heti tulee

Leffoja

Joitain leffoja ollaan saatu ujutettua viikonloppuihin kroppa on kykenemätön tekemään mitään muuta kuin lepäämään, mutta pää on vielä hereillä. :) Tässä muutama mainitakseni: Härmä Tarina Pohjanmaan "kuninkaasta" (Mikko Leppilampi). Karu leffa, hyvin todenmukainen ja varmasti myös erittäin todenperäinen. Redlights Skeptikot vastaan yliluonnollisiin kykyihin uskovat. Erittäin koukuttava tarina ja suorastaan jännittävä leffa. Mutta miten se nyt sitten loppuviimein menikään, ärsyttävää, kun on joko niin tyhmä ettei tajua tai sitten leffa on vaan niin onnistunut, että saa katsojan hämääntymään. Lockout Hieman scifi-vaikutteinen leffa maailmanpelastusajatuksella. Huonoin leffa taas hetkeen, mutta kyllähän tuonkin kanssa ilta kului poppareita syöden. ;)

Hullut päivät

Mennyt viikko sisälsi melko hulluja päiviä maanantaista sunnuntaihin. Oman höysteensä toivat myös Stockmannin hullut päivät. Kun viikon jokaisena arki-iltana on sporttia ja vielä läpi viikonlopunkin, niin ei siinä ihan hirveästi ehdi muuta puuhailla. Sadetakin revin säilytyksestä käyttöön ja totesin, että kai sitä pitäisi varusteet vaihtaa hieman kesäisempiin. Ehkä tällä viikolla, jos ehtii... Hulluille päiville ehdin pariin otteeseen ja nettikauppaan kerran. Peruskosmetiikst ja pesuaineet tuli hankittua. Eipä tarpeita noin muutenkaan ollut millekään, joten parempi, ettei turhia ostellut. :) Pari kassia odottaa vielä purkamista Peruskosmetiikan lisäksi myös irtoripset ja rajaustussi tarttuivat mukaan. :) Taustalla oleva Kerastase ei tullut hulluilta päiviltä.

Onnea Katja!

Pääsin seuraamaan viime viikolla Katjan väitöstilaisuutta aiheesta: " Melt-Compounded Composites of lnorganic Nanofiller and Atomic-Layer-Deposition-Coated Polymer Powder ” Paljon onnea hyvin menneestä väitöstilaisuudesta, kovasta työstä artikkeleiden eteen ja erityisesti sinnikkyydestä. Itse olen tehnyt tuohon artikkelikokoelmaan nuo ALD-pinnoitukset. Minunkin nimi oli siis muutamassa artikkelissa. Mutta voin rehellisesti sanoa, ettei minusta olisi ollut väittelemään, eikä varmasti vastaisuudessakaan ole, sillä kärsivällisyyttä, analyyttisyyttä ja juuri tuota sinnikkyyttä ei ole siunaantunut tarpeeksi. Kuvittelin vielä joskus toisin ... Tämä oli kaikenkaikkiaan toinen väitöstilaisuus, jossa istuin. Lisäksi pääsin viime syksynä väitöskaronkkaan. Upea kokemus sekin! Onnea vielä Anniinalle tohtorinhatusta! Hattu on todella todella upea. :)

Teekkarispeksi 2013 - Agent

Olipa hauska Teekkarispeksi . Parina vuonna ovat Otaniemen teekkarit yrittäneet tehdä draamaa, mutta minusta eivät ole luonneroolit onnistuneet amatöörinäyttelijöiltä. Komiikka näköjään onnistuu aina ja se on hyvä. :) Esityspaikkana idyllinen Aleksanterin teatteri ja aktiivinen yleisö huutamassa "Omstartia" lois hienon koko illan viihdeplöjäyksen. Suosittelen tsekkaamaan, jos vielä saa lippuja. :)

Aurinkoa

Onpa ainutlaatuinen kevät. Kevättä tässä kai kuitenkin mennään vuodenaikojen puolesta. Keli on kyllä talvinen, ja minä tykkään. Lumi ja aurinko, mieletön yhdistelmä. Posket ovat jo pisamilla ja mieli korkealla. D:tä ei tarvitse mättää niin paljoa purkista ja on saanut harrastaa ahkerasti talvisportteja. Tykkään!! Kuva on maaliskuun puolivälistä, mutta viikonloppuna oli aivan yhtä kirkasta, kaunista ja mukava hiihdellä Oittaalla Bodon-järven jäällä. :) 

Pääsiäinen

Pääsiäiskuvat ovat lähinnä pokkarissa, mutta tässä pari otosta puhelimesta.  Pääsiäinen meni rennoissa, mukavissa ja herkullisissa merkeissä ihan kotona. Keli oli loistava ja samoin seura. :) Ruoho nousi vihdoin 2. pääsiäispäivänä Laitoin ruohot nimittäin vasta kiirastorstaina multiin. Pääsiäinen alkoi Easter Partyilla Amodissa. Olin superiloinen koko pääsiäisen, kiirastorstaista lähtien, kun kiipeilyt sujuivat loistavasti, aurinko paistoi ja oli hauskaa.